gott nytt år



önskar Sara och Emelie

Före och efter

Jomenvisst! Jag gick och klippte mig.
Man ska göra saker impulsivt, för då hinner man inte tänka!
Vilket som så blev jag nöjd. Fixade barret hos "Storagatan 15". Riktigt trevliga och bra där, faktiskt.

Det blev inte för långt och inte för kort heller. Någonstans där mitt i mellan blev perfekt! Kan dock tänka mig att så fort det börjar växa igen så blir det till att klippa igen.

Imorgon är det iallafall nyår och jag hoppas på ett bra sådant!

Nåja
För och efterbild är väl obligatoriskt!
Förövrigt klipptes det över 15 cm.. undrar om det går till minilöshår.

Pusskram
Sara

Före och Efter




När vi ändå förändrat headern..

Vad tror ni om att jag ska klippa mig?
Jag tror att det vore roligt.
Det är så himla kul med förändringar, men att klippa sitt hår är stort..
men sen så växer det ju alltid ut igen, någongång.

 
Dags att klippa bort barret och fixa nicole richies heta frisyr?

Förändring

Jag ändrade banner , logga, header eller vad det nu heter. Hoppas ni gillar det! Sara jag har sparat hur det var förut om du vill ändra tillbaka :) Nej nu ska jag sova god natt :D // Emelie

Hur har er dag vart?

Varför måste alla göra bankärenden idag?
Då jag var på banken stod kassanummret på 371, och jag hade 442. Gjorde jag mitt ärende? Svar nej.
Dagen har vart upp och ner, mest besvärlig. Hur har er dag vart?

Ska gå och sova tidigt idag.

Godnatt
Pusskram
Sara

Träna träna träna



Jag vaknade upp. Ingen var hemma. Jag och mamma som hade bestämt att vi skulle träna, men hon hade åkt iväg och shoppat istället.
Då blev jag arg. Vi som skjutit upp vår träning två ggr nu. Det tolereras inte så jag stack iväg själv! Det gick jätte bra. Svettades bland massa äldre (ja, det är nästan bara äldre som tränar på natiulus).

Nu skall jag ta och fixa mig lite, sen åka ner på stan och göra lite bankärenden oså, sen hem till A!

Pusskram
Sara


Jag måste bara se honom med band igen!

Är det någon som känner sig lite sugen på att se markus krunegård i Eskilstuna den 30 januari nästa år?
Nästa år låter så långt bort, men det är ju faktiskt bara tre dagar kvar.

När jag såg markus för någon månad sen så var det ett utav de bästa live uppträdanden jag sätt, trots att det varade i en sunken liten lokal. Jag måste bara se honom med band igen!

Pusskram
Sara


Markus

Sådärja

Nu har jag fixat allt med bloggen, lite små uppdateringar och svar oså!

Det blev ingen träning imorse, jag åkte till stockholm istället. Köpte jag något? Nej. Hittade inget som jag behövde direkt, därimot hitta jag massa jag ville ha. Kom dock hem med en naturgodispåse, gott gott!

Nu ska jag ta och luta mig tillbaka, ladda ner lite musik och instalera lite sköna program på min nya dator. Och imorgon.. då ska jag bannemig dra mig ner till gymmet.

På återseende!
Pusskram
Sara

godkväll.. eller morgon

vad vet jag?!

Jag hamna i kungsör denna kväll. Tog det hel lungt, åt pizza och spela spel på datorn.
Umgicks med tony och emil osådär och körde lite bil, vilket var läskigt, då det är halt ute.

Fick senare skjuts hem - ner till strike i stan. Där mötte jag upp lite vänner, tog en rosa pantern, sjung kareoke och umgicks med fulla människor.

Nu, 02.15 borde jag sova. Imorgon ska jag gymma! Wiho, fick lite tips från gymcoachen the man himself - Robert!
Upp med tuppen.
Imorgon ska jag även sätta mig ner och svara på alla kommentarer, så roligt! =)

Godnatt
Pusskram
Sara

jag vill ha tandställning

Johanna Ericsson

Hon skulle komma och hämta mig runt 7 nu är klockan runt 8 och hon är inte här men jag är inte förvånad haha. Förövrigt va det någon som ringde hem till mig 5 gånger klockan ett i natt det va min pappa som svarade och han mindes bara de första siffrorna på nummret och vems stämde de in på jo Johannas nummer, vilken lirare!

Ska ta och ringa henne nu och kolla vart hon håller hus ha en trevlig kväll alla :D

// Emelie

 

Allt som allt - 580 kronor



fresh toasted subs are here

Jag hamnade hos sophie denna kväll. Vi spelade wii - jag gjorde ett wii test och skulle enligt min teknik att spela tennis osv vara ca 71 år. BRA! nej..
Efter några timmar åkte vi ner på stan och heja på alla som skulle ut på krogen. Själva gick vi till subway och åt en fresh toasted sub. Den satt där den skulle och nu kan jag slocka. Gillar ni subway? 

Godnatt  
Pusskram
Sara ♥
     


Bianca

Idag ska alla jag känner ut på kroga eller ja alla jag känner som är hemma in town ska ut. Men jagkänner mig seg som fan så jag orkar verkligen inte sen så är jag mega fattig. Men så här snygg va Bianca när vi gick ut förra veckan (tänk bort att det ser ut som hon luktar på något surt)
Bianca
Klännning från hm trend och mina skor från bianco hade bianca på sig :)

//Emelie

Vilka klipp

Jag gjorde riktiga fynd idag tycker jag. Införskaffade mig:
- en ny jacka
- en svart tuptopp med rosett
- underkläder
- smink

Kläder var under rean så istället för att betala sjuhundra kronor för jackan så fick jag den för 350! Vilket klipp!

Pusskram
Sara


Godmorgon

Godmorgon kära läsare och vänner!
Idag börjar mellandagsrean för er som missat det.
Jag tänkte bara slänga in ett snabbt, kort inlägg innan dess. Har nämligen "inte hela dagen på mig".
Skall stora runt lite på stan och sedan åka till köping och fira en eftersläntad julafton med  farmor mfl.

Se till att göra något utav dagen nu, och akta halkan!
PussKram
Sara


Förra julen var jag i thailand!

Fenomenet kring den 25 december

Sveriges svar på party, den tjugofemte december?
Det sägs att den 25 december är utgångens dag. Gud har givit dagen en förtrollning, ett fenomen.
Det är dags att släppa julstressen för en kväll, dags att spendera åter igen.. pengar. Inte nog med att man har ätit sig mätt på köttbullar och prinskorv, skinka och jansonsfrestelse, nu ska det drickas också.

Alltså.. folk säger att den tjugofemte december är den största dagen på året att gå ut på krogen och festa. Vad vet jag? Jag har aldrig vart arton år på annandagjul förrens idag, på den 25/12-08. Därimot vet jag att jag är ganska skeptiskt till utgång ikväll. Det enda stället i v-ås som har öppet för oss 18-åringar, är konrad. Konrad konrad konrad.. krogen man krigar in till innan ten a clock för att komma in gratis, och idag ska dom ta 150 kronor! Ska jag dit? Nej.. jag tror inte det.

Det bjuds iallafall på middag och förfest hemma hos Ellinor vilket jag verkligen ska på. Ska använda mina nya skinhandskar och kanske min pälsmössa, man måste ju passa på medans det är 3 minusgrader ute! Det ska bli kul och trevligt, och förhoppningsvis slutar kvällen på ett hejdundrande sätt och ett bekvämt sätt. Jag ska nämligen fira "julafton" men fars-släkten imorgon.


PussKram Sara

hon om någon borde tänka..

..och så var julen över! Åtminstone julafton.. nu väntas väl mellandagarna och en hel del shopping. Jag ska dock försöka dra in på shoppingen och spara mina pengar istället. Men lite shoppande lär det ju bli, det är ju en tradition!

Var det någon som läste Blondinbellas blogg igår/idag? Jag börjar, mer och mer, för varje dag, bli mer skeptisk till dendär bruden. "Jag måste bara tillägga en sak, Karl Bertil Jonsson! När ska man sluta sända den där kommunistskiten egentligen? Snart gör jag min egna tecknade kapitalistserie om mig själv." Blondinbella spending cash" ska den heta."

För det första är Karl Bertil Jonsson jul. Det är en tradition på julafton och jag kan inte på vilket håll alls se det som en kapitalistserie? Bella borde skämmas. Hon skriver på ett sådant oförskräckligt och blåst sätt. Och hennes tv-dagböcker? Visst, jag kan tycka att det är intressant att se just för att det visas, men känns det inte uppblåst och tillgjort? Som flera kommentarer från inlägget säger, hon representerar b la moderaterna och svenska blogg folket. Hon om någon borde tänka på vad hon säger.

Pusskram
Sara


God Jul!!

Jag har tagit några bilder på hur det ser ut hemma hos mig nu när allt är pyntat men jag hittar inte kamerasladden men jag ville bara säge GOD JUL
/ Emelie

.



Hoppas ni får en bra dag!




God jul, i förväg!

Jag är hemma hos min pappa nu.
Vi var så otåliga så vi fick öppna våra julklappar idag istället för imorgon på morgonen, eftersom vi ska till mamma runt 12.
Gissa vad jag fick?! En ny dator! Precis vad jag behövde. Är så nöjd och det behövdes verkligen.
Nu håller jag för fullt på med att instalera massa grejer så som msn osv. Är lite ovan med tangenterna så det har gått riktigt segt att skriva, men det kommer!

God jul på er alla

Pusskram

Sara


Nostalgi

Jag vet att det blir en hel del videoklipp osv. Men, good times are killing me - modest mouse Alltså.. genom att kolla tillbaka på mitt liv så mår jag som bäst.
Det är kul att se hur annorlunda man tänkte. Hur smart vs dum man var. Hur modig man var, och framförallt vilka drömar, eller ska jag säga förväntningar, som man hade.

Här följer ett fy jävla drag. Spelade en grönblå telecaster i ett punkband. Det spelar ingen roll hur det låter idag. Vi hade kul. Vi uppfyllde våra drömar. Jag älskade att stå på scen, och älskar fortfarande.
Att spela en grönblå telecaster i ett punkband är nostalgiskt, och de är väl för underbart att veta att man åstakommit något, någon gång.. vare sig det klickar idag eller inte.




Snö

Snart är det jul men vintern känns väldigt långt borta. När vi hade fiskedag för några veckor sedan var det jätte fint väder kallt soligt och snöigt perfekt helt enkelt. Just sådant väder önskar jag mig i julklapp och jag vill helst ha det på julafton, tack på förhand tomten!
Vinter
Bild från fiske dagen :)

//Emelie

en rolig sysselsättning

Ni anar inte hur trött jag är i kroppen, men det känns så skönt också.
Ser fram emot klockan åtta för då visas beverly hills och efter det kan jag lova att jag somnar direkt. Ska bli så skönt.

Jag har spenderat hela dagen med sofie. Vi har bara tagit det hur lungt som helst, färgat hennes hår och jammat lite. Tänkte ladda upp en film på vår impuls låt som vi spelade in.  Vi är inga perfektionister och nu i efterhand inser jag hur otakt och obalanserat det låter, men whatever! vi hade en rolig dag och en rolig sysselsättning. Enjoy!



Pusskram
Sara

dethär ska nog bli bra

The passover av the soundtrack of our lives


Kristian Anttilas vackra version av Tio


Videoinspelningarna är från Svt - PSL
för bra!

Träningen gick förövrigt sjukt bra. Stefan, instruktören, hjälpte till och peppade haha det var lite roligt men också skämmigt då jag inte är så pass tränad. Fick ett bra "träningschema" som jag ska gå efter så det här ska nog bli bra.
Nu ska jag iväg till Erikslund, sedan va med sofie senare!
Ha en bra dag

Pusskram
Sara

Julklapps byte!

Idag hade vi alla som va på bilden julklapps byte, mycket trevligt. Vi var dock inte lika fin klädda som på bilden nedan men vi va i samma hus och alla i bild va närvarande ;D

Balen!

//Emelie

elva tjejer och en julklapp

Var det så det gick till? Elva tjejer och en julklapp?
Nja.. inte riktigt, men ungefär. Vi var elva tjejer, men också elva julklappar, fast en julklapp var betydligt mer efterlängtad än andra.
Jag talar om johannas klapp till bytet. Det var en stor stor julpåse, som alla ville ha.
He he he.. En som var lite mer på den en andra var Sandra, som förövrigt fick den till sist.
Jag kunde inte skrattat mer. Den stora stora fancy julklapps påsen innehöll fyra paket, där det låg 4 tia lotter i.
Där fick sandra! Jag skrattade som aldrig förr. Skadeglädje är det roligaste.

Annat som folk fick var en jätte fin alamnacka med alla tjejerna på en månad, samt en gruppbild. Jag vart november hihi! Martiniglas, drinkböcker, uppdragsböcker, smycken, smink..
Jag fick ett jätte fint armband från indiska. Guld och svart, läckert!

Nej, nu lär jag börja avrunda kvällen. Imorgon ska jag ju iväg och gymma, med en instruktör! Det är första gången och ska bli riktigt kul.


misslyckad kladdkaka

Min uppgift till julklappsbytet, förutom en julklapp, var att baka en kladdkaka.
Den gick nästan isär på mitten då jag skulle lägga den på en tallrik. En misslyckad kladdkaka.
Äsh, vi får leva med det och äta den ändå!

Pusskram
Sara

Julklappsbyte

Jag hade faktiskt glömt bort det för en stund. Den 21 december är det julklappsbyte hos johanna med tjejerna i klassen. Bianca påminde mig igår kväll. Vilket som så ska det bli kul och jag är redo med min julklapp! Tanken var att folket skulle klä ut sig till diverse julutklädnader. Tror dock inte det blir så..

Ha en trevlig dag
Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton, spännande! Har ni önsat er något speciellt?



Undra vad det blir i julklapp i år?

slutet behöver inte va ett slut

- försök se det som en början!

Jag hamnade hemma hos Sophie idag. Till en början var det jag, michaela och sophie som åt chips och kolla på harry potter. Sophie hade förövrigt en as rolig mixbord med mic och grejer, vilket vi roade oss med. Efter ett tag kom adam och fredrig. Ja, det säger väll ungefär hur det slutade. Folket latjade med gitarr och mic samt youtube klipp.

Jag var beredd på en utgång. Dock tror jag icke att det blir av. Jag är inte beredd på det och klockan börjar bli ganska mycket. Jag gjorde mitt igår!

Tänkte tipsa om lite musik. Jag får väl tacka oskar för detta tips, antar att jag inte är för godtrogen för att inte nämna det. Vilket som så tipsade han om torpedo.
http://www.myspace.com/torpedo


Partytricket nr.1

Igår då vi firade andre, som fyller 20 år imorgon, så kom jag och sophie på det bästa partytricket - "the kapsyl".
För att utföra "the kapsyl" krävs följande:

- en flaska tex. en x-ider
- en kapsyl på flaskan såklart
- en kompis

1. Då ingen ser går du och öppnar din x-ider. Sedan sätter du på kapsylen igen. Inget sett inget hört
2. Då kapsylen är på åter igen, men inte allt för hårt, så går du in till din vän samt dom du ska göra ett omedvetet partytrick på.
3. Be din kompis ( som vet om detta ) att försöka öppna din x-ider med händerna, det går inte. Vem kan öpna en kapsyl med händerna?
4. Du gör ett försök, och tar i lite extra, och vips! Kapsylen är borta och dina åskådare komma beundra dig som en strak person som har förmåga att öppna x-ider utan kapsylöpnnare!




Jag och Sophie

Julavslutning

Yey! Det är ju för skönt!
Något som inte är lika skönt är min dator som fortfarande är lika trasig som den var för fem dagar sen.
Känns riktigt surt, men jag försöker ta mammas data och uppdatera här så ofta som möjligt ändå.

Ikväll firar vi ett jullov och André 20år.
Ska först ta mig hem till Sophie och sedan påbörja kvällen..
Maskinen igår hade förövrigt vart galet och för bra.




Vi hade avslutning i Domkyrkan i V-ås

All julstress gör mig stressig

Fan!
Varför tänker hälften av Sveriges befolkning likadant?
Var på stan för att äta tillsammans med mor och mormor och därmed också hjälpta dom att inhandla några julklappar.
Gick det bra?
Svar: Nej.

All julstress gör mig stressig. Alla är ute i "sista sekund" och ska inhandla julklappar och dylikt.
Skönt dock att jag är klar med mina inköp inför julafton. Det fattas bara en fin fin klänning, och en fin fin full tjock plånbok med pengar. Hur går det för er med julklappsstressen?

Ikväll spelar Maskinen på Pluto i Västerås.
Jag ska inte gå dit. Men jag hade velat, om jag hade haft pengar osv.
Dock ett tips till alla er som gillar någon form av skön tung hiphop rap electromusik?!
Själv har jag en "familjen" period, synd bara att jag inte längre har någon data att lyssna på.

Dags att fika!
..och resten av dagen händer vad?



Maskinen - Segertåget
 

Familjen - kom säger dom

det börjar bli dags..

The Smiths frontperson for till Sverige!
Morrisey gör alltså en exklusiv konsert den 24 juni år 2009.
Var det i Stockholm eller var det i Göteborg? Jag minns inte, men jag vet att det börjar bli dags att prioritera sommarn redan nu.

Pusskram
sara

Fattigstudent i juletider

Vet ni vad! Jag och mina vänner har hittat den perfekta affärn för en fattig student i juletider.

- Affärn som har allt
- Affärn som har märkesvaror
- Affärn som är billig

Europrise!
Seriöst, vilket klipp! Dom har verkligen allt, för ett lågt pris. Du kan köpa en boss eller lacost duschcreme för mer än halva ordinarie pris, utan att någon misstänker att det är från ja, europrise.
Lev rikt, betala billigt!



Godmorgon

eller?

Jag försov mig rejält idag.
Men nu är jag i skolan och väntar på att tjejerna ska bli klara på idrotten.
Jag var alltså inte där.

Smällar man får ta när man försover sig och ja, det händer alla!
Ha en bra dag!


Har hittat ett gamalt vidoeklipp

När var dethär?
Kan det var runt 2000 skiftet?
Förmogligen var jag 10-11 år och älskade kameran.
Troligtvis bara jag som tycker att detta är kul! Kort men glatt!


Shoppat på röda korset

Idag efter skolan gick jag förbi Röda korsets secondhand butik. Lika bra att gå förbi där med jämna mellanrum och kolla in om dom fått in något "nytt".

Dagen till ära så hittade jag
- en mörkbrun fejk pälsmössa för trettio kronor. Den ser ungefär ut såhär:


- en hårklämma med en stor röd rosett på. Perfekt inför jul! Tio kronor fick jag ge för den.
Såhär hade jag tänkt använda den ungefär:



Några uppdateringar om hur det går för min data finns fortfarande inte. Kan möjligtvis vara ett virus vilket gör att den inte går att starta, men sedan har den "levt" i fem år också så det var väl på tiden.
Som tur är så äger vi cirka 5 datorer, men frågan är om man orkar koppla ihop en stationär.


Snart är det jul...

..så jag gjorde som sagt en "julfilm" igår den vart bra. Men den gick inte att publicera så jag har fått göra en ny, den är sämst haha. Men men här är då projectstyles första film, det blir nog fler och de blir nog bättre:

Emelie

Fan

Satt och kämpade med att göra en liten julfilm till bloggen igår men min dator är lite knäpp så när jag ska publicera om filmen så slutar moviemaker att fungera :(

Sedan så är jag dunder  förkyld så jag orkar knappt hålla huvudet uppe på nacken så jag ska gå hem från skolan efter webbdesignen. Missar mitt religions prov, var sjuk förra gången jag skrev religions prov och det gick verkligen inte bra då jag började blöda näsblod mitt under provet. Det gjorde att jag missade att skriva klart provet så jag fick lämna in ett halvklart prov med blod droppar på, inte så lyckat. Jag vill med andra ord inte riskera en liknande händelse idag.

Emelie

Någon som såg Blondinbellas tv-dagbok?

Det var ju "premiär" för Isabella "blondinbella" Löwengrips tv-dagbok idag på tv400. Vad ska man säga? Totalt ovärt. I dagens avsnitt fick man följa med henne och hennes assisten som hon "absolut inte skulle klara mig utan", då dom planerade möten och annat. Bella visar på stort att hon är bortskämd, då hon påpekar att hon hatar att diska och då hon flyttar hemifrån måste städhjälp anlitas, oavsett kostnad.

Sminktips kom hon också med, men inte var det något nytt! Premiären var usel.
http://tv4.se/blondinbella

Pusskram
Sara


En icke fungerande dator

Är det inte internet så är det datorn.
Idag när jag kom hem från skolan så vägrade den starta. Min bror "datanörden" påstår en omformatering. Äsh! Den har gjort sina dar.. fast det vore skönt om den fungerade. Har inte på några vis råd eller tid att skaffa en ny. Får hoppas på en fin jul!

Dålig uppdatering från min sida alltså, det får vi stå ut med!
Ha en fortsatt trevlig kväll, jag ska äta kebab med bröd och plugga religion.


Svenska hjältar-galan 2008

Ikväll klockan åtta är det Svenska hjältar-galan på tv3. Just nu pågår flera avsnitt där hjältarna presenteras. Jag blir så himla rörd av allt. Nog för att jag har lätt att gråta till film, men dethär är enormt.
Ser fram emot galan ikväll, vet dock inte hur jag ska klara av det utan att fälla tårar!




Mark Levengood, programledare Svenska hjältar.

Dansade inte vals en ända gång

Balen igår var för roligt!
Maten var god, satt perfekt!
Efterätten var väldigt fin den med, dock alldeles för mätt för att njuta utav den.
Baren därimot, sög. Världens minsta bar i världens minsta rum. Drinkarna därimot var riktigt spetsade.
Josefin och jag körde några rundor och bad även bartendern, Christian, att vara kreativ. Han lyckades inte så bra men stark var det!

Kvällen flöt på.. dansade inte vals en ända gång. Trotsa trotsa trotsa!
Jag hade super kul.

Här följer några bilder.
Pusskram
Sara










Prom Night

Som Emelie skrev så är det ju bal ikväll. Prom night kommer att hållas på stadshotellet.
Mer om det dokumenteras imorgon!

När jag tänker tillabaka så önskar jag att jag också hade trotsat balens tradition och köpt mig en snygg klänning istället. Att lägga ner massa pengar på fula balkläder som man aldrig kommer använda igen känns jätte surt. Men nu har jag gjort det, och det får bli bra. Smart som jag är så har jag lånat smycken av min mormor!

Pusskram
Sara


Bal

Imorgon är det julbal på våran skola för alla 3:or. Jag vet inte vad jag känner för det, självklart kul att vara där med klassen och träffa Niklas och äta mat osv. Men själva grejen vad bal innebär alltså att lägga ner massa pengar på fula bal saker det gillar jag inte. Jag kommer inte se så "balaktig"ut imorgon skulle jag tro. Det här ska jag ha på mig:

:)

/Emelie

Luciastämning

Idag firas lucia här i skolan!
Klockan 7.20 var det lucia firande i kyrkan. Jag var dock inte närvarande på det då jag tyckte det var alldeles för tidigt att gå upp då.
Nu väl i skolan står jag vid en data ocvh blickar ut mot ljushallen. alla skåp är inslagna i julklappspapper, julgranen lyser upp hela hallen och julmusik spelas ur högtalarna. Det liknar ett köpcentrum utan affärer.

Dags att bege sig till lektionen.
Ha en bra dag!


The kooks- violet hill cover

sketa bra



//Emelie

Sick

Det är väl givet att man har gått och blivit sjuk så här lagom till balen! Toan har varit min bästis idag, har hängt där en hel del och kommit fram till att det borde finnas värmeslingor i toasitsarna de är väl för jävla kalla. För er som undrar så har jag skaffat mig urinvägsinfektion, svin ont gör det när man kissar vilket det känns som man behöver göra helatiden. Men men jag som skulle gå på alexandras 18 party imogon...kan ju fortfarande vara möjligt om det finns tillgång till toa som är ledig typ helatiden...hum vi får se =/

Grattis till Johanna som kirra körkortet idag!! :D Fy fan vad du är duktig!

// Emelie


att jag alltid ska lyckas

Jag lyckas alltid äta godsaker på torsdagar. Och det gör vad(?) tänker ni..
Alltså.. på torsdagar klockan åtta är det du är vad du äter på kanal tre. Man blir ju så peppad när man ser hur folk lyckas med sina dieter och träningar, men jag äter nästan alltid något riktigt gott eller onyttigt under denna tid på torsdagar, så ikväll är jag väll glass!

pusskram
Sara

Vad är grejen?

Idag och igår har jag sett och upplevt två onödigt fula saker.

1. Heter det benvärmare? Sådanna som man hade förr i tiden till leggigns. Tjocka tjocka strumpor men utan fötter. Vilket som.. när jag gick in på hemköp så var det en tjej, som jobbade där, som hade benvärmare till jeans. Det är väl "ingen big deal" men grejen är den att hon hade dom över jeansen, raklånga. Förstår ni? Vad är grejen? Det såg rent ut sagt förjävligt ut. Tror inte att hon frös om benen, men vad vet jag egentligen?!

2. Snöbollskrig.. mot oskyldiga! Alltså vafan.. finns det något mer irriterande? Små snorungar som gömmer sig bakom buskar och kastar snöbollar på oskyldiga cyklister och även bilister. Jag menar, vad är grejen? Jag kan förstå spänningen som 7åring men 13åriga skolbarn?  Väx upp! Lycklitvis lyckades dom inte träffa mig då jag är en jävel på cykel, men om.. oj oj oj.



  

Did coldplay copy Joe Satrani?

Tanken slog mig då jag satt och kikade igenom några bloggar. Hamnade tillslut på Stinas blogg och fick se dethär.



Alltså..
Viva la vida har ju så pass enkla ackord så om man ser det från den sidan så är det ganska uppenbart att det skulle kuna likna till exempel joe satrains låt.
Men, om dom nu har kopierat den så.. vad ska man säga. Dom lyckades ju ganska bra!


Väska

Kolla vilken otroligt fin väska! Kenza lottar ut en liknade idag i sin blogg så om ni är sugna va med och tävla! Efter jul när jag förhoppningsvis har lite bättre ekonomi tänker jag köpa den här bara 275 kr hos Leilei.nu!
:)
:)

/Emelie

It's a free day

Yey! Hipp hipp hurrey! Idag är ingen vanlig dag.. för idag är en ledig dag!

Så mycket "yey" för ingenting.
Nä, men är ledig idag faktiskt och det är sjukt uppskattat. Har lite press inför ett religionsprov så tänkte börja studera det idag.. på min lediga dag.

Varför är man glad så fort man har en ledig dag? Jag menar.. man gör ju alltid något ändå. Iallafall jag, som idag, passar på att plugga.. på min lediga dag. Fan, det ska det verkligen behöva va så?


så mycket uppdatering

Yes, glömde bort att jag måste tillägna ett inlägg till kära johanna.
Grattis Johanna till ett avklarat teori prov!
Snart så jävlar :)

Pusskram
Sara

Coldplay till Sverige, igen!

Herregud
Ni kan inte ana det
Jag kan inte ana det (!)

Emelie kom med överaskande nyheter idag.
Den 22 augusti kommer Coldplay hit igen, för sista gången.
Biljetterna släpps nu på fredag och jag funderar starkt på en vistelse i Stockholm om lite mer än åtta månader.
Det är dags att skriva historia, igen!

För att tala sanning, så kunde jag faktiskt ana det.




Coldplay i Globen, 17 september 2008

Förlåt om jag pajjar ditt inlägg Sara men de du säger stämmer ej,Coldplay speler på stockholm stadium alltså är det utomhur, sweet// Emelie

Godmorgon fellows

Vet ni vad?
Idag när jag läste Vlt (Västmanlands länstidning) så blev jag kvar på en ganska speciell insändare. Hon påpekade att alla började julpynta för tidigt. Alldeles för tidigt.
Sedan fortsatte insändaren med att förklara när hon började med pynten och när man skulle börja med det.
Alltså, herregud. Jag menar.. man får väl förfan börja julpynta när man vill? Jag kan börja i oktober om jag vill.

Hatar när folk tror att just dom har rätt när det gäller saker som är upp till en själv!




Julpynt redan i juli?

Vedugnsbakad pizza

Yes!
Efter vi vart i det nya huset så bjöd far min ut oss på mat!
Vi gick till Al forno, nere på stan, och åt vedugnsbakad pizza!
Fy i himmlen va gott det var. Jag tog en med räkor, vitlök och basilika. Minns inte namnet på den men riktigt gott var det. Till det tog jag också en stor stor cola. Jag är så inte värd det, men somsagt, whatever!

Nu tänkte jag bara chilla framför tvn.. om det går något bra på tv ikväll! Hoppas


Pusskram

Sara


Inte riktigt såhär såg den ut, men den va stenugnsbakad iallafall!


Hipp hipp

hahaha det här klippet va om möjligt ännu bättre :D :D


Emelie

För bra klipp :D

Varför plugga och städa rummet när man kan kolla på det här hahaha:


Emelie

Liten, kort och ovärd

Klockan är snart 16.10 vilket innebär gamla One three hill avsnitt på femman!
Så bra!

Skönt att man inte ha några läxor att ta tag i, därimot har jag lite ärenden utanpå skolan som jag borde fixa men allt tar sin tid! Ikväll ska jag kika på pappas nya hus. Undrar hur det ser ut, spännande! =D

Liten, kort och ovärd uppdatering. Whatever!


För exakt ett år sedan..

För exakt ett år sedan var jag påväg till thailand. Tiden går så himla fort ju!
Hade inte vart helt fel att vrida tillbaka tiden ett år.
Tankarna har flödat kring om vi ska åka igen. Dock så sprack dom då pappa hittade nyss hus.. och påtal om det nya huset, imorgon får han nycklarna!

Ska alltså åka dit imorgon och kolla, jag har ju aldrig vart där än, men har hört att det är mycket som måste fixas innan flytten!

Tillbaka till Thailand. Det var ju för underbart. Vädret svek inte en dag, förutom någon timme ibland då det kom några skurar. Men vad gjorde det? ..och för att inte tala om maten. För god, och för nyttig, tro mig! Rena "rensa-själen" kuren. Två veckor i thailand, två av de mest uppskattade veckorna år 2007/2008.

Pusskram
Sara





Andra advent

Idag har jag också vart på resande fot men i riktning hem. Nu är det snart dags för advents fika. Mycket gott och mycket mysigt :D
andra advent!

/Emelie

Ringen nummer två

The ring 2? Hon återvänder i sökandet efter sin mamma? Riktig äventyrsfilm!
The ring 2?
The ring 2?

När kommer the ring 3 ut? Finns den? Jag har zero koll på filmer. Ringen nummer två var sådär. Alltså, den var ju ungefär som ringen nummer ett. Det var dock riktligt läskigt i slutet. Sätter hon för sig på. Sättet hon jagar dig upp för brunnen.




Hippie's in town

Snart ska jag iväg hem till kalzone och chilla järnet. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Btw har ni sett mitt snygga hemgjorda peacemärke? Gjort av kartong såklart!





Hellooo

Har varit på resandefot heladagen och nu har jag äntligen landat hemma hos mina kusiner i södertälje! Min kusin filip har nämligen gått och blivit tonåring haha.

Igår var väl för kul det var inte för mycket dricka inte för ont i fötterna inte för mycket fyllekäk men det va för kul :D Men en sak som va negativ va att jag gick och sms:ade med Hanna under kvällen alltså jag kollade inte vart jag satt fötterna utan bara på mobilen. Det resulterade i att jag gick rakt in i ett bort så jag fick värsta mega bulan på smalbenet! Fy fan vad ont det gjorde/gör!

Nu ska jag kolla på tv med min kusin :) Ha de gött!

ps: Grattis på namnsdagen Niklas :D<3

/ Emelie

engine engine number nine

- Roger miller

Alltså gårdagen var ju för kul! Hippie-förfesten hos Bianca var verkligen fem stjärnor! Alla såg otroligt roliga ut, och speciellt creeds till Selina som verkligen kom från 70talet.
Det dracks, åts tårta och massa godsaker och det dracks lite mer.
Lite mer, lite för mycket. Lite äldre, lite bättre.

Väl på krogen blev vi någolunda uppdelade. Jag for till konrad och raggade upp en viss michaela som fixa vip, creeds! Där inna mötte jag upp bland annat soph, elli och emz.. De andra tjejerna gick till Silk och hade förhoppningsvis en super vistelse där. Kvällen innehavade lite för mycket alkohol. Sliskig cider som det blev lite för mycket av. Men äsh?! I stora drag hade jag super kul, och det var länge sen jag hade kul på krogen. Till och med fötterna mår bra. Klackarna på nio centimeter är lite lite lite höga.

Bussfärden hem är alltid lika givande.

Idag vet jag dock inte vad.
Vet att jag borde städa mitt rum och äta chips. För jag är sugen på det.
Annars vet jag inte vart ska ta vägen! Hjäääälp!




Emma & Ellinor


Mathias och jag


Sophie jag och Ellinor

Sen hittade jag även denna bild från Silk...


Bianca, Färjan-håkan och Sandra

Vilken otursdag

Dagens ord: Otur

Kan man haft mer otur? Ohja, det kan man säkert haft, men min dag som har bestått av fyra timmar, har hitills bara vart otur.

Otur 1
- Halva vägen till skolan inser jag att jag kan glömt låsa dörren. Får leva med den tanken och cyklar vidare

Otur 2
- Kedjan hoppar efter cirka 7 minuter

Otur 3
- Jag ska böja mig ner för att fixa kedjan på min cykeln - jeansen går sönder och spricker vid knät

Otur 4
- Jag ser med hjälp av ficklampa några ytterst små blåsor i min hals. Ringder doktorn och får bekräftat att det kan vara halsfluss! Dock ingen feber vilket gör att "time will tell" om det är halsfluss eller ej.

Jahapp
Sicken dag och klockan är bara två.
Ikväll har iallafall Bianca bjudit in till fest med Hippie-tema! Hur jag ser ut, det får ni se ikväll eller imorgon ;)


Han betyder allt för mig!

Alltså, det är galet!


Sitter i skolan

Pinar igenom mig de sista minuterna.. Mr.M sa att vi skulle få sluta tidigare men verkar inte se ut som det. Är så in i bomben trött!

Imorgon  är det iallafall fredag vilket innebär Fest fest fest! På schemat står det "hippie-fest hos Bianca!". Intressant..


Bättre sent än aldrig

Sa ju förrut, i helgen, att jag skulle fota mina nya kläder som jag införskaffat mig!
Här kommer dom, bättre sent än aldrig!

Pusskram
Sara


Stickad tröja - Mormor har stickat
Kavaj - H&M 398kr
Spetströja - Gina tricot 199kr

Idag rekomenderas Indie rock

Dagens musik tips är ett indie rock band på fem killar från Cardiff, Wales.
Jag talar naturligtvis om People in planes.
Dom känns, för mig, inte riktigt indie, men jag gillar det jag hör, speciellt deras senaste verk "Beyond the horizone" som släpptes ganska nyligen!

Sannigen är att det var Erik som sa till mig här om dan:
- Sara, jag har ett band som jag vet du kommer älska. Jag skickar några låtar.

Hade han rätt? OM han hade!
People in planes blandar slö soffmusik med electroriff. Härligt!
Här finns deras myspace: http://www.myspace.com/peopleinplanes

Förövrigt så har ju både Timo Räisänen och The killers släppt nytt. Har ännu inte lyssnat igenom det, men den dagen kommer. Desutom längtar jag med själ och hjärta på Kashmirs nya skivsläpp! Perfekt inför jul och nyår.


People in Planes

Trött

När jag inte tränar blir jag extremt trött , min motivatin försvinner totalt. Som igår kväll hade jag masa tid till att plugga sy och ja göra massa saker men istället satt jag i min säng och kollade på tv hela kvällen. Nej det är ingenting för mig jag är en aktiv människa. Idag ska jag träna hur tråkigt det än är att gymma själv!// Emelie

Goodmorning miss barton


Whats up med den gula effekten från kameran?!

if you talk to much my head will explode

Shoppingturen på Ikea var givande.
Kom hem med två julklappar, känns lite skönt faktiskt.
Väl till maten.. väldigt mycket folk på Ikeas resturang, så vi började tveka lite.
Köttbullarna må vara goda men vi hamnade på Maxhamburgare istället.
Det var super gott och så värt! Hade dessutom raggat till mig 60 kronor i rikskuponger av pappa
så det blev nästan helt gratis för mig! Tack!

Imorgon är jag ledig.. nästan.
Har en lektion och det är idrott. Jag som åkt på ett inflamerat knä kan ju inte vara med men det vet inte min lärare om, så lär gå dit och berätta det. Suck. Om jag har pengar kanske man ska gå och sola imorgon?! hm, så dåligt för kroppen min..

Pusskram
Sara


Tisdag it is

yey, ännu en dag avklarad.

Idag i skolan var det ganska lungt. Gjorde alltså inte speciellt mycket.
Efteråt skulle jag och Bianca prova våra balklänningar. Det gick bra och allt satt nästan perfekt! Behövde dock minska den vid brösten och förstora den vid höfterna. Man är väl kvinna!

Repet blev inställt idag då ett annat band bad om att få repa istället. Dom skulle tydligen ha spelning nu i helgen så vi kunde offra oss. Jag ska snart åka till Ikea med Sophie och äta mat. Dom har ju så goda köttbullar där! Sen tänkte jag handla lite julklappa också.

Keep in touch!


Nya braller

Idag har jag köpt brallor som liknar damerna nedans. Lika blanka och lika höga fast på baksidan av dom, från foten till mitten av vaden är det en silvrig dragkedja! Nice :) Ni får se dom imorgon eller i övermorgon ska ha på mig dom då ;)

sandy and fergie

//Emelie

Varför fungerar det inte?

Det fungerar inte att logga in hemma hos mig på varken publishme.se eller blogg.se. Varför? Riktigt skumt..
Nu funkar det iallafall, för jag är i skolan. Webbdesign kurs står på tur!
Ha en bra dag!


Ett meddelande.

Detta är ett meddelande till alla som ska med till sälen. Det kommer bli väldigt dyrt. Om du ska åka skidor och hyra skidor och köpa liftkort i 4 dagar kommer det kosta ca 4000 då är bensin, bilhyra, liftkort, skidhyra och mat pengar inräknat. Men om du inte ska hyra skidor blir det typ 1000 kr mindre. Och ni som bara ska med och inte åka kostar det mycket mindre för bil typ 1000 beroende på hur många vi blir sen mat beronede på hur mycket du äter på en vecka och sen dricka beroende på hur mycket alkohol du vill ha:) aja de va det :) see ya!

Emelie

Äntligen..

..kan jag logga in på bloggen! Har inte gått i helgen fattar inte varför min dator blir 7000 ggr segare på helgen men men. Nu ska jag leta fakta om sälen dvs liftkorts kostnad hyra bil kostnad osv :) 

Fan vad det ska vara omöjligt gör mig och blogga varannan minut slutar internet explorer att "svara" , drygt

hundfjället, sälen

Emelie

Det var som fasiken

Jag har, som jag lyckats hålla mig undan hela hösten, åkt på en jävla förkylning. Så tråkigt att det kommer nu när allt händer! Har ju bestämt massa saker veckorna framöver..
Har iallafall laddat med Echinagard naturläkemedel mot förkylning. Det droppar man i ett glas vatten varannan timme, och brukar hjälpa.

Snart ska jag cykla till skolan och ha en riktigt tuff dag.
Ikväll tänkte jag fota tre nya plagg som jag införskaffat mig.
Ett lite mer unikt än ett annat.


RSS 2.0