hon om någon borde tänka..

..och så var julen över! Åtminstone julafton.. nu väntas väl mellandagarna och en hel del shopping. Jag ska dock försöka dra in på shoppingen och spara mina pengar istället. Men lite shoppande lär det ju bli, det är ju en tradition!

Var det någon som läste Blondinbellas blogg igår/idag? Jag börjar, mer och mer, för varje dag, bli mer skeptisk till dendär bruden. "Jag måste bara tillägga en sak, Karl Bertil Jonsson! När ska man sluta sända den där kommunistskiten egentligen? Snart gör jag min egna tecknade kapitalistserie om mig själv." Blondinbella spending cash" ska den heta."

För det första är Karl Bertil Jonsson jul. Det är en tradition på julafton och jag kan inte på vilket håll alls se det som en kapitalistserie? Bella borde skämmas. Hon skriver på ett sådant oförskräckligt och blåst sätt. Och hennes tv-dagböcker? Visst, jag kan tycka att det är intressant att se just för att det visas, men känns det inte uppblåst och tillgjort? Som flera kommentarer från inlägget säger, hon representerar b la moderaterna och svenska blogg folket. Hon om någon borde tänka på vad hon säger.

Pusskram
Sara


Kommentarer
Postat av: elli

nej inte alls faktiskt :) det gäller bara att vara snabb när de är klara för sockret är ju skitvarmt när det har smält :P

2008-12-25 @ 12:28:58
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: Nina

god jul! :)

2008-12-25 @ 12:32:43
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag ska jobba mellandagarna så jag kommer tjäna och inte spendera pengar :)

2008-12-25 @ 12:34:44
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Lisa

svar: jag står i kassan på donken, inget drömjobb direkt :)

2008-12-25 @ 14:31:16
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Stina

Hon är ju sjukt dryg. Det är ju därför alla vet vem hon är haha!

2008-12-25 @ 16:49:31
URL: http://stinahallak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0