Inställd utgång

Mina planer för kvällen har tyvärr blivit inställda mycket tråkigt tycker jag, hade sett fram emot att klä ut mig haha! Men kvällen ser inte ut att bli allt för dum iaf pizza hut och kanske film? Idol om jag lyckas tvinga folk ;D Nu ska jag fixa mig sen kommer en outfit bild :) Här har ni ännu en av mina väskor:

...

Köpt på en 2hand affär i sthlm förra sommaren hade den så ofta jag kunde förra hösten! Nu använder jag den dock aldrig. Antagligen för att den inte får plats att vara framme så jag glömmer bort att den finns :P


Fredag kväll

Även fast man har vart ledig en hel vecka nu så uppskattar man fortfarande fredag lika mycket. Ikväll ska det festas! Kim plus yttligare två 20åringar firar deras födelsedag på cityrelaxen ikväll. Jag, sophie och sofie ska dit. Först får vi skjuts hem till min farmor där vi förövrigt ska spendera natten. Lite senare ska vi till Stina på förpärla sen åker vi tillsammans med hennes vänner till festen.
Jag ser fram emot ikväll, det ska bli kul! Hoppas bara sofie blir lite mer pepp, vad har hänt? Med lite alkohol i kroppen så ska vi nog se att hon kommer igång.

Hoppas alla får en trevlig halloween-kväll! kram


Fredag!

...

En till av mina väskor, köpt på Canarie öarna i vintras för 150 kr men fy fan va otrevlig försäljaren va, usch. Nu ska jag försöka väcka Niklas så jag har någon att äta fukost tillsammans med :)



Idag är det halloween. Har man märkt det? OM man inte har märkt det..
Alla människor, framförallt svenskar, är så himla tidsanpassade och ska vara ute med allt i god tid. Redan nu finns julgranar, julpyssel, juldekorationer, tomtar, rött och grönt, guld och silver etc. ute i butikerna. Vart tog halloween vägen? Man skippar helt enkelt det man har framför näsan och blickar istället frammåt. "Det är ju faktiskt bara 2 månader kvar till julafton, men det är också 2 dagar kvar till halloween". Äsh! Några halloweensaker har jag väll stött på men det är inte lika stort idag som det var förr..

Jag undrar om det kommer några vackra häxor över idag på lite "trick or treat"? Hoppas hoppas..


Jumpstyle

Repet gick ganska bra. Sakta men säkert som jag brukar säga. Har ju ny trummis också så det gäller att ligga i. När jag skulle skjutsa hem tjejerna sen hamna vi i världens kö. E18 Väst. Herrgud. Jag undrar varför kön var så lång? Försökte med p4, men som sa ingenting där förutom på finska. Efter ett väldigt långt tag kunde vi svänga av och det fick bli cityrkörning hem.

Senare mot kvällen befann jag mig hos sophie. Jag , sofie och sophie chillade ganska mycket, kollade på tv och dansa så in i*. Fett kul.  Vi provade också på lite jumpstyle, det är ju fööör kul! Någon som prövat på det? Himla roligt faktiskt.. kordinationen är ganska svår men sofie lärde sig jätte snabbt!


Jumpstyle - Kan du?

Repa

Åt mat nere på stan och bytte batteri till min armbandklocka. Det blev spicy hot såklartt och jag tog som alla andra gånger 13c med nudlar.

Nu ska jag ta bilen och åka iväg och repa. Först hämta upp gänget så att säga.

Visst är det kallt ute? Frös otroligt mycke idag. Fram med vinterjackan och framförallt, fram med vinterstövlarna. HAr på mig dom redan nu =) Riktigt klipp från myrorna, 99 kronor förra vintern. Coolt.


Bags

Tog kort på alla mina väskor för ett tag sedan, tänkte visa en om dagen :)

...

...

Köpt på myrorna 30kr, väldigt fin men tyvärr så använder jag den inte så ofta.


Crosstrainer

Crosstrainer

Vaknade utav att min katt väckte mig. Ahapp, begav mig ner och drog 2.5 km på crosstrainen iställer för att ligga och dega i sängen. Det var väl inte så långt eller intensivt, men det motsvarar cirka 1 varv i råbyspåret som slingrar sig här i trakterna.

Nu är jag ganska utmattad, höhö. Konditionen är verkligen inte på topp? Någon som provat crosstrainat förut? Det är ganska jobbigt faktiskt. Tänkte ta en lång dusch nu och sedan äta lite frukost. På eftermiddagen ska jag äta mat på stan med min far och bror, efteråt blir det repning! :D


Fööör bra...not

Nu blir jag trött, trött på att internet fungerar sjukt bra 04.00 på natten men inte över huvudtaget på dagen!? Ska jag behöva ställa klockan och gå upp mitt i natten för att blogga?

Nej nog tjat om värdelösa internet anslutningar, ikväll va jag ute det va kul, fööör kul. Hoppas jag överlever morgon dagen!!



Ps. Förlåt Niklas för att jag har drygat och skickat minst 30 sms till dig. Men fan sååå kul att väcka dig bara för att jag vet hur arg du blir hahahah puss på dig :D :D

Emelie

Nytt nytt

Jag har köpt mig en tunika här om dagen på den nya äffärn, åtminstone här i västerås, Isolde. Jag trodde och hade hört att det mer var en butik för äldre damer, trots rykterna hittade jag en fin fin svart tunika.

När jag var hemma hos emelie idag fick jag låna med mig en väska samt två skärp. Det pasade väl perfekt?

Emelies väska


Tunika från Isolde, 349 kronor

Bakdag

Idag har jag umgåtts med emelie och bianca. Vi bakade dehär jätte goda muffisen. Okej, dom var inte lika godasom dom ser ut. Något torra och ganska smaklösa men det var kul  och niklas kommer ändå äta upp dom så det är bra! :)


Bianca och Emelie fixar


Chokladmuffins med glasyr och strössel


Godmorgon

Idag när jag vaknade runt halv 10 slog jag på datorn. Internet fungerade! ... i 10 minuter. Yet, tänkte jag. Blev en promenad och frukost samt solning då istället.

Idag är det onsdag vilket innebär dagens outfit. Jag är inte klädd speciellt mycket just förtillfället, slänger in en från i torsdags istället!

Planerar lite smått med stina angående fredagen. Det kommer bli så kul! Nu ska jag dusca och sen åka hem till emelie för lite bakdag. Pusskram Sara



Skor från H&M
Strumpbyxor lindex.
Kjol från MQ och skjortan från H&M
Bältet är secondhand.

Förra veckans mat!

P.g.a. internet problem kunde jag inte visa er min delikata middag i helgen.


...
Potatisgratäng, som eeh jag glömde ta kort på innan the family hade satt klorna i den

...
Kyckling med bacon runt och mellan kýcklingen och baconen va det nån ädelost, gott

...
Och så såg min tallrik ut! Mycket gott :D


Yeeey:D

Jag är hemma hos Niklas nu och Internet fungerar jätte bra :D Tänkte köra en liten uppdatering. Först ut är mina nya skor, som såklart är mycket ballare i verkligheten än på bild. Så här ser dom ut, 350 kr DinSko:

:)



kväller

vilken dag
vilken dag
vilken daaaag

internet har inte fungerat under hela dagen heller. surt.
fast jag har iofs inte vart hemma så det har inte gjort mig något, därimot så har det ställt till det på bloggen då uppdatering är utom synhåll.
Lånade pappas bil hela dagen, strosde rund och inhandlade lite grejer på hälla och i hummelsta (godis). Har även repat med bandet, nästan, emelie var inte där men vi andra lirade ltie. Det gick bra och det var super kul att "svänga loss". Nu är klockan redan kvart över nio. Egentligen vill jag sova, men... alltid ett men, jag borde plugga, men... hehe igen, jag ska nog cykla över till sophie och äta lite chips först. Något bra på tv ikväll må tro?

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Emmas födelsedag. Arton höstrar, yey! Dessutom tattuerade hon sig idag. Gudomligt. Fantastiskt.

Undra om mitt internet kommer fungera när jag återigen kommer hem senare ikväll? Tro inget.. ha inga förhoppningar osv. Så, godnatt och farväl. Troligtvis blir det dålig aktivitet här imorgon dag också.

Pusskram

De e jag mot världen tydligen

Idag har det känts som hela världen har varit emot mig, knäppt när det är jag som bäst i världen. Men jag antar att det händer alla till och med kungen eller ja det är ju jag som är kungen på riktigt, Karl Gustav är ju bara stand in. Aja puss på Niklas som fattar att jag är bäst (bättre än kungen) fast det är ju han, Niklas som är bäst på riktigt :)

Nu ska jag kolla på that 70s show och sen sova god natt mina undersåtar :) hehe

Emelie

you're not the only one

Emelie.. mitt internet har inte fungerat på hela dagen så vi sitter i samma båt!

Det är anledningen till denna dåliga uppdatering under dagen. Men vad ska man göra? Finns inte så mycket förutom att kanske gå över till grannen eller ett internetcafe. Men det gjorde inte jag.. nej. Men om jag ska va ärlig så känns det verkligen när internet inte fungerar. Man blir totalt rastlös.

Var iallafall på stan under förmiddagen med mormor och mamma. Hittade en top samt örhängen och ett armband tills på fredag då vi ska fira  bl.a Kim som fyller tjugo. Nu på eftermiddagen/kvällen överaskade jag och johanna min farmor i köping. Tog en sväng förbi henne och fikade. Sen hälsade vi även på puttes nya lägenhet. Där träffade vi lite g.a kungsörs-vänner, mattias, tompa och markus. Det var trevligt, men jag var mest hungrig.

Skulle tränat idag med elli och sophie men jag sket i det. Nu ska jag plugga, yippie!


gaaaah!

Mitt internet hemma har fått nått ryck! Det går inte att ladda upp bilder och det tar 10 minuter för en sida att laddas! Suck...jag ska försöka blogga imorgon tidigt på morgonen, det brukar gå bättre då :) / Emelie



bing-o-lott-o

Körde runt halva västers för att få tag på en bingolott åt sophie. Efter en timme gav vi upp. Det fanns helt eneklt inga kvar till henne. Som tur var så hade min mormor två till mig så det löste sig ändå. Var det värt? Jag vet inte.. ingen av oss vann någonting och jag var mest trött. Sedan var gästerna super tråkiga också.. Nanne Grönvall liksom.




Ingen bingo denna gång inte

Vi fortsatte kvällen genom att åka till viksäng för att kolla in en bil, sen körde vi en tur ut på björnön också. Det var läskigt!


-



Inne - Körkort
Jag vet att jag kanske är tjatig. Men ni anar inte hur skönt det är att lyckats att tagit körkort. Okej, nu är det inte bara jag som har gjort det men till alla er som ännu inte tagit tag i det.. gör det! Det är värt all plugg och vartenda öre också. Det är så skönt, och så inne med körkort.

Ute - No motivation
Plugga, träna.. plugga, träna.. plugga, träna. Motivationen, vart tog du vägen? När väl höstlovet är här måste man b.la plugga skolarbeten. Motivationen är inte på topp till det. Hur ska jag få den tillbaka efter tre år?





baakaaa :D

gottt
Jag vill ha en bakdag på lovet!

:)
Jag gillar och baka och jag vet att ni alla tjejer gillar att äta så vad säger ni?

/Emelie

Söndag

Oh, gårdagen! FÖR kul, verkligen!

Dock den oändliga väntan på sophie så kom vi till emma runt tio. Började med lite chill i hennes rum och avslutades med 80tals musik tillsammans med hennes föräldrar uppe i vardagsrummet. "Sara, du och jag skulle kunna ha en hel kväll". Vuxenstämpel på mig då jag kunde heeeela mettes partyskiva.

Jag hade iallafall en hel cool kväll tillsammans med mina vänner. Bilder kommer senare idag!
Ikväll ska jag spela bingolotto hos mormor och morfar och sophie skulle också följa med.









Tack Sophie, Ellinor, Emma, Mattias, Christian, Mette och Klasse för en trevlig kväll ;)


god natttt

Kom precis hem från Matilda, grattis åter igen på födelsedagen! Grymt kul fest:D bilder kommer imorgon :) nu ska jag och Niklas kollat på that 70´s show och äta chips! hörs imorgon :D

gottttt+niiceee = heaven :D

Emelie


a la 50

Blev lite skjutsande runt överallt idag med. Erbjöd mig med stolthet att hämta upp min brors kompis nere på stationen för att senare skjutsa dom till andra sidan stan. Till sällskap hade jag bianca och johanna, senare joinade även selina oss ett tag. Vi åt hamburgare och gled runt i bmw:n som om vi levde på a la 50-talet. Rock n roll music spelades och livet lekte.

Nä, men det var trevligt och skön tidsfördrivning. Nu när jag väl är hemma känner jag lite stress dock. Vi har främmande och jag har precis duschat och springer runt i mjukis samtidigt som jag dricker champagne. Måste ju fira va! Ska snart äta middag och efteråt fixa mig och vänta på sophie. Vi ska iväg till emma sen eftersom att hon fyller år på tisdag.

Laddar upp lite bilder från sophie, från igår:








Pringles

gottttt

Jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag är så sjukt sugen på pringles!! Jag.måste.ha.pringles.nu. Men Niklas vägrar gå och köpa åt mig och jag orkar inte flytta arslet från sängen. Nej men jag kanske borde göra upp en planering för dagen:

1 köpa pringles
2 gå hem till mig och äta pringles
3 gå och köpa nya pringles när de första röret är slut


10:46

Godmorgon!
Jag hade ställt klockan på halv elva för att inte sova bort hela dagen. Känner mig riktigt trött och sliten. Att köra bil tar på krafterna! Åkte somsagt till örebro igår. Höstkonserten på sofie och johannas skola var inte alls så bra, men alltid kul att komma iväg. Vi gled till max. (Örebro har förövrigt världens coolaste max). Den låg precis vid någon Arena, där en fotobolls match förövrigt spelades igår, så man kunde sitta och äta och kolla från fönstret, som för övrigt var hela max typ. Precis utanför mega fönstret var själva planen. Det var ganska grymt.

Kvällen flöt på och vi stannade kvar ett litet tag. På vägen hem svängde vi förbi kungsör och träffade några kompisar en stund. Det blev en lång dag. Har kört i princip hela dagen igår. Från klockan nio till ett. Det blev lite för mycket och jag var trött. Men men, idag är en ny dag! Antingen ska jag äta spicy hot eller festa litegranna kanske.

Trevlig helg!


"T-shirten är från MQ"

:)

Vem? Anonym som vill kalla sig Baronen på egen begäran.
Vart? I trapphuset hemma hos mig, Emelie
Vad har du på dig "Baronen"? T-shirten är från MQ och jeansen är från JC och mina skor är köpta på stadium.

Bästa dagen i mitt liv

nästan! Jag har tagit KÖRKORT!!!

Så himla skönt. Ikväll ska jag till örebro. Ha de bra


"Trench coat från these gloary days"



Var? Centrum, Västerås
Namn: Andre
Vad har du på dig? Skor från Addidas och jeans av märket edwin. Västen är från batistini och skjortan kommer från M&Q. Jackan "trench coaten" kommer från these glory days.

okej sista klagomålet nu jag eeh lovar..!

Allså vad fan har jag fått för jävla sjukdom, mitt vänstra öga har svullnat upp och ögonvitan är inte längre vit utan röd, fatta typ knallröd iuuue! Sen kommer de nån konstig smörja ur ögat också nej fy fan, jag borde nog ringa läkaren imorgon...


Mormors födelsedag

Kom nyss hem från mormor och morfar. Var där och fika och åt smörgåstårta för det är mormors födelsedag idag. Hela sextiotre år kickar hon detta år. Grattis, grattis! Vi pratade också lite om att planera in en till bingolottokväll på söndag. Dags för pengarna att flöda in! ;)

Heroes om tre minuter, sedan sömn! Godnatt, och önskan på en bra start på höstlovet.



Det första mötet

Idag hade vi det första mötet med IVIK-eleverna från skolan. Lektionen var kulturmöte och vi skulle avsluta kursen med lite fika samt umgänge med invandrare. Till en början var det lite stelt. Dom hade vart i sverige från 2-5 år. Vad skulle man fråga? Vad undrade dom? Vad undrade vi? Samtalet flöt på och vi smälte ner nervositeten med lite cola. Ja, jag var faktiskt lite nervös.

Slutsatserna efter det första mötet var över mina förväntningar. Visste ni att somalier inte alls bor/bodde i hyddor ute i öknen? Åtminstone inte de flesta av dom.  Visste ni att invandrare anser våra ögon som vackra? Vi fick höra mycket, och det var intressant. Hur dom flytt från krig och bott i tält. Hur man klarat sig själv i Sverige och hur det är att lära sig svenska.
   Jag kan faktiskt säga att min "livssyn" på människan faktiskt har förändrats de senaste veckorna. Från tjejen med fördomar till sara med öppna ögon. He he he.



mmmm Mc donalds

Fan vad jag vart sugen jävla tv reklamer varför ser det så gott ut för!?!

mmmm

Damn it..

...att jag inte såg fleet foxes när jag va i göteborg i sommars. Lyssna bara! Visseligen är det inte fleet foxes som sjunger men låten är ju himla fin!




Ett försök

Jag bestämde mig för att göra religions provet idag ocg få det överstökat. Det visade sig vara en väldigt dum idee för vad händer? jo mitt under provet så börjar jag blöda näsblod igen....så ett halskrivet prov lyckades jag med idag sen gick jag hem :p Nu ska jag försöka sova/ vila med de går inte så bra för jag kan inte andas ur näsan så jag blir as törstig. Okej nu ska jag inte klaga mer hehe ha en bra dag byeee!


En fin låt: see ou soon- coldplay

Allt kommer tillbaka någongång

Idag, snarare imorse, slog det mig att "when lost at sea" är en sjukt himla bra låt. Den har hållt i sig ända sen 2004, höhö. (okej, det finns godingar från 60'talet men whatever) Vilket som.. den påminner mig hösten. The wooden sky med when lost at sea är något man plockar fram i oktober.

Nu väntas skolan fram till halv fem! Trevlig dag.




Motivation

Jag har religions prov imorgon. Jag tycker religion är helt okej men läget just nu är inte rättvist. För hur ska jag ha kunnat plugga bra de senaste 5 dagarna då jag varit sjuk och haft feber och ikväll när jag har blöttnäsblod stup i kvarten? Nej jag vill inte göra provet för jag kommer inte prestera bra. Jag vist jag kommer klara det men jag vet att jag kan bättre. Hur ska jag göra...?

...



..en gång för länge sedan

..en gång för länge sedan var jag En värdig stipendiat.Stipendiaten Sara

Minns det som igår! Haha. Va tiden går snabbt va? Snart ska man gå ut gymnasiet också. Känns som om avslutningen av nian var förra veckan ungefär, frid och fröjd. Saras glansperiod.  

Läsa lite mer religion och sova. Imorgon är en ny dag. Imorgon är min mormors födelsedag. Godnatt


Onsdagens misstag...so far

...

Misstag:
1. Jag går till skolan totts att jag fortfarande känner mig sjuk.
2. Jag börjar blöda näsblog i skolan vipps bara sådär helt utan förvarning börjar det droppa
3. Jag strundar i att gå hem även fast jag nästan förblött av näsblod
4.Jag skulle tvätta bort torkat blod från näsan, vad händer jo jag börjar blöda igen och jag gör det fortfarande...


Vilken dag

Vilken dag..

Jag gick till skolan. Stolt. Jag medverkade på idrotten - volleyboll. Stolt. Jag gick hem från skolan. Stolt. Jag pluggade religion. Stolt. Jag power-napa i 30 min. Skönt. Jag tränade på crosstrainen. Stolt. Jag bloggar..

He he he. Har "tränat" och rört på ovanligt mycket idag. Kanske någon slags energikick som kommit till mig? Vad det nu är så är det bra. Klarade mer än vad jag brukar göra på crosstrainen. Måste vart pga all peppande house musik! Nu efter en dusch känner jag mig helt utmattad.

Idag kom förövrigt inbjudan till balen! Äntligen är det vår tur. Äntligen och äntligen.. massa saker ska fixas och mycket pengar ska slängas ut. Men man gör ju det bara en gång. Riktigt fina inbjudningar, faktiskt fixade av vissa tvåor i skolan vad jag hört. Det är ju inte långt kvar alls till balen och inte heller till jullovet. Men först väntas ju höstlovet, det får man imorgon efter skolan! Hääärligt.




Julbalen 2008

Dagens outfit

Idag är det onsdag, vilket innebär "dagens outfit" Wiho! Jag satt och tänkte.. klockan är 08.55. Jag börjar 09.40, så jag drar på mig träningskläderna och GÅR till skolan idag, samt hem! Creeds?
Har ju idrott på en gång så det blir ju perfekt. Ställer dock till problem för outfit grejen. Ingen är väll intreserad av att se hur man ser ut på idrotten? Hm..

Kommer upp en bild från i lördags istället. Ni ser en liten smytitt av min garderob också. För stökig!
Ha en trevlig dag!



Skor samt tröja från H&M
Jeans by nudie.


Tisdag kväll

åh, va sköönt med kväll! Dagen har vart jobbig, men rolig.

Vi fick sluta tidigare i skolan.. runt 12 igen!
Jag och sofie repade ensamma, det var skoj. Riktigt najz bas hon har införskaffat sig!
Jag övningskörde myckeeeeet. För mycket, har kramp i vänster ben.
Jag har pluggat.

.. nu är jag så himla slut. Vill ut och gå, men orkar inte. Tror jag ska äta lite glass och kolla på tv, samt tidig sömn.

Vart har emelie tagit vägen?

Cheers! Sara


Veckans musik tips

Denhär veckan är det min tur, yey! Jag har funderat länge på vad jag ska rekomendera.. har så många idér! Valet föll tillslut på ett danskt band, Larsen & Furious Jane. Perfekt höst musik enligt mig.

Jag vet inte om dom är så kända i resten av världen förutom Danmark. Ett fåtal youtube klipp finns dock men jag hänvisar hellre till deras myspace: www.myspace.com/larsenandfuriousjane. Låten fine är en av mina favoriter.



Kvällspromenad

Jag var nyss ute på en kvällspromenad. Bianca hade "bombat" över lite ny, fräsh, musik så jag kände mig hur pepp på promenad som helst!
Vandrade också förbi mormor och morfar. Alltid lika trevligt.

Imorgon är en lång dag med mycket att stå i. Först och främst är det skolan som gäller. Efteråt ska jag och sofie åka till replokalen och jamma lite. Hon har ju skaffat en bas nu, så nu blir det förändring! Jag ska också övningsköra efter det. Sedan kommer klockan vara ganska mycket, då väntas en jätte jätte trevlig kväll med religions-plugg. Länge leve livet! Musiktips kommer ju också att dyka upp imorgon eftersom att det är tisdag.

Godnatt, och sov gott!


Märks det att vi är släkt?

Märks det att vi är släkt?
En rastlös tid i stadsbibloteket under dagen.



 


That 70s show

Idag är jag fortfarande sjuk, känns som jag har en hjälm som trycker ihop hela mitt huvud. Men men jag har iaf myst heladagen med Niklas och kollat på that 70s show så dagen har varit mkt bra trotts allt :D

niiceee

En mörk dag

Vaknade imorse av att mor min väkte mig. Klockan var 07.25 och jag började 08.10. Försov mig alltså nästan. Snabbt på med kläder och frukost.
Väl i skolan hade vi två lektioner, vilken innebärde att vi slutade vid 11. Attans, jag som hade körlektion 15.40. Det ledde till att jag och Bianca spenderade cirka fyra timmar på bibloteket. Där åt vi godis och spelade in roliga filmer. Tänkte bjuda på någon lite senare ikväll kanske! ;)

Somvanligt, en paus från allt plugg. Lite uppdatering kommer senare. Nu väntas mat - potatisgratäng och lövbiff. Känner hur gott det luktar, blir ju sååå hungrig! Dagen har vart mörk. Och nu är det fortfarande mörkt.
Kram Sara

Erik Hassle- Hurtful



Väldigt bra låt tycket jag :)


:)



Inne: That 70s show, finns inte bättre serie alltså! Perfekt att bara sitta och chilla framför datorn och kolla på ett avsnitt. I love Fez <3

Ute: att niklas har varit i barcelona hela veckan och att han somnar efter att ha vart hemma hos mig i 1 timme, fan jag måste vara grymt tråkig :( haha Kort och gott osociala människor är ute.


-



Inne - Höstvädret
Så himla mysigt väder ute, och det har det vart i flera dagar nu. Soligt, plusgrader och massvismed färglada löv. Det är i dessa stunder man förstår varför man lever. Härliga eftermiddags-promenader och mysiga kvällar framför tv:n med en varm kopp choklad. Vem kan inte njuta utav det? Tummen upp för hösten alltså!

Ute - Oplanerat provschema
Veckorna blåser förbi så snabbt nu för tiden. Det börjar dra ihop sig för höstlov och kurser ska avslutas. Att det blir höstlov medför inte bara ett lov. Det medför massvis med plugg också. Prov innan och prov efter. Jag undrar vad jag ska göra på lovet? Tummen ner för oplanerad prov-schema. Vet inte lärarna bättre när det kommer till att ha prov? Allt kommer på samma gång, och så har det alltid vart.


"mattips"

- eller "vad jag har ätit idag".

Vanligtvis kommer detta härliga inlägg vistas här på lördag! Super lördag! Mat lördag! osv osv.. då min lördag igår inte var något super från mat-hållet så kommer det upp idag. Rätten är ingen annan än... Planktstek! Det är alltså mos, oftast på en träplanka, + såklart en stek eller i dagens läge, en kött bit. För att få till dedär lilla extra så, tycker jag, ska moset verkligen vara gyllen brunt med en något knaprig yta. Grönsaker är ett måste! Perfekt restruangmat, eller varför inte bjuda över kompisarna på en något lite mer lyxigare middag? Problemet kan dock vara att man har ju oftast bara en ugn hemma.. hur många träplankor får du in i den? Dagens rätt: Planktstek

 

BIO: Patrik 1,5

Bio: Patrik 1,5

Var alltså igår och såg Patrik 1,5. Handlar om ett gay.par som ska adoptera ett barn. Efter flera omständigheter har dom blivit lovade "Patrik 1,5". Då det dyker upp en 15-årig kille vid namn Patrik blir dom förvånade och problem uppstår. Filmen utspelar sig sedan för detmesta i området där dom bor. Jag kan säga att det var verkligen en av de bästa filmerna jag någonsin sett på bio. Tårar blandat med skratt. "Jag blir så rörd"

Det skulle kännas konstgt att jämföra Patrik 1,5 med Morgan pålsson - världsreporter, då jag tycker att den filmen är awesome. Det är två helt olika handlingar, men riktigt bra! Ni kommer inte ångra er.


Patrik 1,5 på Sf-bio

förlåt förlåt

Enligt "schemat" idag så stod det att jag skulle ta hand om något slagt "mattips/se vad jag ätit idag"- inlägg. Då jag endast ätit en billys panpizza + subway så kändes det inte så lockande.
Såklart har man en baktanke. Imorgon ska jag ut och äta tillsammans med min far. Vad det blir vet jag inte. Vet iallafall att det blir något mer vettigt än en panpizza.. så, jag tänkte skjuta upp "vad jag ätit idag" tills imorgon på grund av alla omständigheter. Hoppas ni ser fram imot det, imorgon alltså.

Kan berätta lite kort om kvällen. Var och såg Patrik 1,5 med sophie. För bra film. Verkligen något i min smak. Rekomenderas högt. Efteråt mötte vi upp andre och begav oss till nån liten fest. Jag "stayed clean" för imorgon ska jag somsagt köra bil. Klockan är ett, jag är hemma, hungrig och trött. Godnatt


tjeeeeniisss

Är hos mina kusiner i södertälje denna helg, för skönt att bli bjuden på massa god mat av mormor och moster man tackar man tackar :D Nej men nu ska jag överlämna datorn till min 13-åriga kusin som "typ döör" för att han inte får sitta vid msn 24/7 nej då så illa är det inte. Förlåt filleeee

Ps en sak som är illa- jag håller på att blir sjuk

ps 2 Sara vart fan är maten?? Håller du inte schemat bree??


ju fler, ju roligare

Idag har jag gått upp tidigt. De flesta jobbar ju just nu (sandra josse sophie) så jag tog tag i att städa och möblera mitt rum. Så skönt när det är rent.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. känns trögt att bara sitta här. Ikväll vet jag dock att det blir bio. Jag och sophie tänkte gå och se Patrik 1,5. Mattias var lite sugen han medm, vi får se vi får se. Sofie är hon på? Någon annan som har lust att följa? Ju fler, ju roligare.

En vecka kvar och det är höstlov.

för skön dag

Idag vaknade jag upp vid nio, då jag faktiskt pluggade lite till prov. Lagade mat och solade hann jag också med. Vid 1 började dagen på riktigt. Josefin och sandra kommer och plockar upp mig.. åkte nog runt hela stan tror ja då selina och johanna också skulle bli uppblockade, glömda plånböcker, ärenden och lite annat. Efter cirka 1,5 h var vi påväg ut ur stan.

Humelsta var destinationen. Den godis affärn har ju så sjukt mycket godis! Efteråt helt plötsligt befann vi oss i enköping. "Cruisa" runt där säkert över två timmar. Det var nog det roligaste jag någonsin vart med om. "hejsaan, vet ni vart hamnen ligger?". Drygade med folk genom att fråga efter ställen samtidigt som vi använde "sthlm-stekar-dialekt".. eller det var snarare selina och josefin som fick stå för snacket. Riktigt roligt vilket som!

Destination unknown. Åkte runt ganska mycket, lite till. Lite till igen. Och nu helt plötsligt är klockan sju. Det har vart en lång dag, men en rolig en! Ikväll är det iallafall idol.. och kanske ängsötripp senare! Kram Sara

  

Förra fredagen



Så här såg jag ut förra eller förförra fredagen. Jag har inte på mig något speciellt allt är från hm eller indiska förutom jackan som är från carlings och väskan som är 2hand. Nu ligger jag i sängen med pjamas, borde ta tag i livet men jag chillar nog ett tag till hehe. Ha en bra dag! /Emelie

"Tunikan kommer från H&M"

:)

Var? Rudbeckianska gymnasiet, Västerås
Namn: Bianca Cederborg
Vad har du på dig? Skor från converse och jeans från leopold & bloom av märket tiger. Tunikan är från H&M och väskan är secondhand från myrorna.

"nästan alla har secondhand väskor"



Var? Blue Moon Bar, västerås
Namn: Sophie Åström
Vad har du på dig? Klackskor från dinsko och strumbyxor från H&M. Tupklänningen/tob är från gina tricot och koftan är av märket "ichi" och kommer från hudiksvall. Väskan är secondhand från myrorna.

"hon är dum!"

Varför har man alltid ett hat mot andra tjejer? Okej, alltid ett hat var väl at ta i. Jag tänkte mer på om man vart i ett förhållande eller bara spanat in någon så upptäcker man att den pratar eller umgås med någon annan. Främst när man vart i ett förhållande och när den andra gått vidare och träffat någon annan. Trots att man själv egentligen inte bryr sig så känner man väll oftast ett hat mot tjejer eller killar den träffar? Speciellt när man egentligen inte har någon aning om vem det är. Eller? Har jag rätt eller har jag fel? Ni kan ju inte påstå att jag har helt fel i alla fall..

Vad fan vill hon mig. Kollar in min bilddagbok/facebook hela tiden”. Sanningen är den, jag läste en intressant artikel häromdagen om avundsjuka osv och det fick mig en ganska stor tankeläsare. Vi tar ett exempel:
    Du och din före detta pojkvän eller flickvän eller vad som helst slutar umgås. Han eller hon träffar en annan. Då tänker man oftast ”vad är felet på mig, jag fattar inte. Hon / han är fett ful!” Grejen är ju den.. Jag tror att den personen ditt såkallade ”X” träffar, lär ju påminna om dig.. eller? Det är bara ditt otroliga ego som trycker ifrån all fakta och det enda man ser är ”hon/han är dum”. Det lär ju vara något i dig som finns i hon/han som gör att den personen träffar hon/han? Hon/han kanske inte är så dum egentligen?

Vissa påstår att man söker motsatsen. Till en viss del tror jag att man gör det, men samtidigt så tror inte jag att man helt plötsligt ändrar sin personliga kemi på vilka man väljer att träffa. Någon röd tråd måste existera.
Happ hepp, en liten ”dagens tanke” eller något liknande. Vad tror ni egentligen?


Torsdag

Idag har varit första gången i mitt liv då jag inte har varit bakis efter en utekväll, jävligt skönt. Dock har jag varit grymt trött men jag pallrade mig till skolan och skrev prov iaf. Jag hade inte ens öppnat häftet man skulle läsa på till provet så jag får väl hoppas att jag klarade det genom min naturliga intelligens, haha.  Nu ska jag kolla på that 70´s show! Byee =D

Gokväll

Det blev till att övningsköra trots att det blev lite senare än vad jag förväntat mig. Gick hyffsat bra ute i mörkret!

Till min förvåning då jag skulle kolla blondinbella's blogg såg jag att hon fått över 2000 kommentarer!! Hur är det möjligt? Okej, hon är ju faktiskt en av sveriges flitigaste bloggare. Sjukt mycket creeds till henne. Egentligen önskade jag att alla två tusen gled in här också men det är väl mindre tro värdigt idag iallafall.

Kollar på "du är vad du äter". Man blir ju så otroligt pepp på att ta tag i sitt liv höll jag på att säga. Nej men ta tag i träning och allt godisätande. Bra start. Åt nyss maxmål. Imorgon väntas humelst godis. He he he åter igen.. Efter helgen.


en stooor paus

En riktigt stor och lång paus i pluggandet behöver jag nu. Frågan är den om man har tid? Tid är pengar.. ha ha ha helt vilsen och lost men skolan tar verkligen kol på mig!

Idag var en bra dag. Yttligare ett steg till närmare höstens mål!

Förövrigt så vill jag ge creeds till sophie samt nikko. Sophie på grund av att hon rekomenderade mig om en super fin låt från nikko. Sen nikko då som producerat den. Det är det bästa på länge. Synd bara att det är hemligt än så länge. Den som väntar på något gott..

Jag väntar och jag väntar.. klockan tickar, känns som om man inte kommit någonstans med plugget. Ska övningsköra. Kollar ut. Kolsvart. Känns bra? Är också hungrig.. vill ha nyttig mat! Vad blir det.. förmodligen hamburgare eller pizza. Döööö!

Nu måste jag tyvärr anse att min stora paus är slut. Back to buissnes..


(förövrigt kom jag på att nu har jag helg. Imorgon är man ledig. Då ska vi iväg till hummelsta och köpa lite godis förhoppningsvis. puss)

Ebbas fest :D

Ebbas fest!
:)
:)
:)

Lite bilder från Ebbas fest i lördags! Grymt kul var det! =D=D


Vart har alla tagit vägen?

Man tycker ju att Västerås är en såpass stor stad att ändå stan vore vara lite livlig. Då jag och emelie begav oss ner på stan för att fota streetstyle var det verkligen ingen passande alls ute. Okej, vad är en passande då? Det är inte äldre damer med rulator, och det är inte heller buissnes-women med kavaj. 12 åringar är kanske inte heller vad vi söker till vårt "streetstyle". Vi söker ungdomar.. jag antar att alla ungdomar är så otroligt flitiga att dom pluggar istället för att gå på stan.
Därför gör vi ett nytt försök på fredag!

Såhär såg iallafall jag ut idag:

:)

Skor från converse
Full proppad och tung väska från indiska
Strumbyxor antagligen från lindex
Kjolen kommer från MQ och tröjan från H&M
Jackan samt skärpet är secondhand och halsduken har min mormor stickat! 

Lördags

Idag har jag till största delen bara haft mjukis kläder på mig så jag kände att det inte var någon större idee att ta kort på det. Men i lördags va jag uppklädd inför ebbas 18årsparty (grattis igeeen :D:D) då såg jag ut som på bilden nedan med löshår och allt! Nu ska jag plugga retorik, byeee

:)


Godmorgon onsdag

Godmorgon, godmorgon

Ikväll dyker det upp streetstyle bilder! Jag och emelie ska ner på stan idag och fota hade vi tänkt. Får hoppas att det är lite unika folk ute på gatorna då. Ryktas om en enorm dimma. Hur ska det gå att cykla till skolan?

Igår efter att jag pluggat ganska länge så unnade jag mig med två avsnitt av greek. Jag har haft ett väääldigt långt uppehåll av den serien. Back on track så att säga nudå. För bra!

Ha en fortsatt trevlig morgon och förmiddag och eftermiddag.. och kväll också.


mmmmmusik!

Vi har börjat med en ny grej här, veckans musik tips! Jag har funderat en helt del på vad jag ska välja att dela med mig av. För er som inte vet så har all min musik typ 1000 låtar precis försvunnit från min dator så jag har haft en hel del problem med att komma fram till nått. Men valet föll på Cold war kids! Mkt brao band!

Här har ni två bra låtar! :D

Saint john och hospital beds

 


tar med sig skolan hem

Repet blev inställd idag pågrund av att det krockade med allas intressen samt plikter. Vad är mitt intresse? Att plugga? Just nu kan man faktiskt tro att det är det.. Har precis gått igenom kulturmötes papper till provet nästa vecka samt religion som jag också har prov i snart. Efter två timmar pluggande kom jag på "jusste, har engelska prov imorgon". Nu blir det till att läsa det också.. så himla jobbigt. Ska man verkligen behöva ta med sig skolan hem? Jag menar.. till en viss del ska man göra det, men dethär är för mycket.

Till min protest skrev jag ner vad vi har de kommande veckorna. Resultatet är faktiskt chockerande:

v. 42 - (nu) prov engelska

v. 43 - prov kultur prov religion

v. 44 - lov

v. 45 - samhälls prov, histora bok utläst + uppsats om tiden i boken ex. 1800talet

v. 46 - psykologiprov 100 sidor, Nationellt prov SV uppsats 5 h, Redovisning eng. bok, redovnisning kulturarbete

v. 47 - nationelltprov engelska writing

v. 48 - nationellt prov engelska reading

v. 49

v. 50

v. 51 - julavslutning

Vecka fyrttiosex tillexempel. Får det de ut sådär? Alltså. allt dethär med skolan gör mig riktigt stressad. Ju fler vi är ju mer kan vi åstakomma hos rektorn. Jag skojar inte. Jag tänker härmed protestera hos rektorn eller hos studievägledarna. Ska det verkligen behöva vara såhär? Det är omänskligt.


En lång dag

Idag hinner jag nog inte med att blogga något förrens ikväll! Skolan börjar om 25 minuter och efter den ska jag ha körlektion. Snabbt hem för att hämta gitarren och dra vidare till repan. Ska blir kul att se nu när sofie ska upp på bas också. Trummis sökes förövrigt!

Ha en bra dag!

Andra bullar

Förändring, förändring! Bloggen är mycket mycket snygg nu måste jag säga. Jag vet inte vad jag har gjort idag faktiskt, pluggat lite chillat mycket kort och gott.
Imorgon har jag mycket mer att göra bla plugga repa och träna. Det jag ska träna kallas Core det stärker rygg och mage, ska försöka övertala min mamma att följa med för hon kommer svimma av utav utmattning! haha 

Nu ska jag kolla på that 70´s show :D go´natt!


Danmark

Jag har på senaste tiden börjat beundrat danmark mer och mer. Enligt bilder så verkar det hur fint som helst, och framförallt mysigt med alla smågator. Jag har aldrig vart där nämligen, men skulle inte tveka en sekund. På sommarn liknar det åland på något sätt. Kristallklart vatten, nästan, gröna ängar, glass och kashmir! Haho. Danmark är bäst på att göra musik. Jag har klickat mig in på tre band igår och idag. Säger det något er om jag säger att dom är danskar? Så himla bra. Jag vill åka till danmark. Om ändå språket inte vore så krångligt.. Kram Sara


Kashmir, danskt band

Lite förändring

Jag och emelie har nu suttit och diskuterat och babblat om hur vi vill att det ska se ut här! Det tog inte alls lång tid för det var ganska självklart att det var såhär vi ville ha det.

Väldigt stilrent om jag själv får säga't!


en riktig slapp-söndag

Vaknade upp i morse av en längan till Max. Maxhamburgare. Plockade upp anna och begav oss senare till sofie och cherie. Därefter gick vi och åt mat på max, där vi blev kvar i cirka två hela timmar. Riktigt gott med maxmål faktiskt. Det var inte igår! Efteråt fortsatte vi vår slappisdag på Maxi. Spenderade ungefär 30 minuter till att leta efter filmer som sofie skulle köpa. Hittade tre stycken, varav vi kollade på en senare på kvällen. Fröken Sverige blev det. Sjukt starkt tema.. dock riktigt skämmig ibland om jag får säga det själv. Pausade med att checka one three hill. En riktig slapp-söndag helt enkelt.

-duscha
-engelskaläxa
-idrottsarbete (orkar inte) Ingen chans att jag ställer mig och styrketränar nu direkt..

Ännu en helg är över. Tuff, tuff, tuff vecka framför. Ush!

Imorgon händer det grejer enligt emelies och min projektplan. Vad som sker återstår att se! Dethär behöver rustas upp.
Kram Sara

dagen efter maskeraden

He he he.. gårdagen var rolig! Alla var utklädda så man kände sig inte utpekad iallafall. "Alla". Det mindre roliga var att det kom inte lika många som planerat.  Men vad gör det? Huvudsaken man hade roligt osv.

Bilder finns mest på min bilddagbok --> Grillsp1



Nu är man uppe med tuppen. Kunde inte sova alls. Idag ska jag käka max med sofie cherie och anna! OM dom kommer ihåg.. hoppas hoppas för jag är huuuungrig! Någon mer som är på? Läxor finns det gott om som väntas ikväll. Kunde inte se fram emot  det mer..

Hoppas alla haft en trevlig helg. Kram Sara

Blogg.se strular

Jag har försökt här en väldigt stor del av eftermiddagen att skriva ett blogg inlägg, men icke sa nicke, det har inte gått nå vidare bra då blogg.se strulat en ganska lågn tid. Det kan va min data, det kan också vara deras portal.

Iallafall, nu verkar det fungera korrekt så tänkte bara säga att idol igår, för bra Lars är så go att man nästan vill adoptera honom med som alla vill adoptera lilla johan. Lars är väl dock 28 år eller något, men men! Ikväll väntas en efterlängtad maskerad! Ska bli så kul, och bilder kommer defenetivt upp efter helgen som gått!

Andreas: Jag tycker att det är härligt att få höra dig sjunge en så pass stark låt som du bara kan sväva ovanpå. Vad jag därimot skulle vilja se lite mer utav är leendet. Du är ju en charmig kille, ellerhur?
Peter: Vad tycker du om att le?
Lars: Jag ler när jag har roligt..

 Kram Sara

Rädda barnen

Först måste jag bara tillägga en grej om gårdagens filmkväll.. Vi möttes upp på konsum för att köpa godis. Då Emelie glömt bort att ta med sig filmer fick vi hyra en. Efter flera om och men valde vi en film som hette "Bratz". Hm.. "är inte de domdär dockorna" säger Selina. Jag svarar senare att det inte var det utan att det var en ungdomsfilm vars tjejer i klassen blev bratz. Yey! Det visade sig vara filmen bratz, dockorna, och dubbad på svenska! Vi fick helt enkelt åka ner och byta den. Tur att josefin har körkort då. Smidigt och bra! Samtidigt passade på vi en tur på E18. För kul!

Tillbaka till verkligheten.
Jag skulle lämna tillbaka filmen idag. Utanför konsum står det än äldre dam och samlar in pengar till rädda barnen. Jag gav några kronor trots att jag är ur fattig. Men det slog mig faktiskt att jag gav nog pengar på grund av henne. Tanten. Hon såg så oberörd och snäll ut. Kan ju slå vad om att om det hade vart en tjej i min ålder så har jag nog inte skänkt några pengar. Konstigt va? Prata viadre lite med henne och blev kvar utanför konsum runt tio minuter. Äldre är väl för fina. Jag tror jag skulle passa bra som anställd på ett äldreboende.

Dagens gärning går alltså till mig själv! *stolt* Kram sara

10/10

Orkade följa med och träna kl 9 när man har valet och stanna hemma och sova. Dock kommer jag hänga med till fukosten halv 11 men jag käkar nog hemma, ska träna efter frukosten så det är nog bäst att jag äter lite nyttigare hemma :p

Andra saker som händer idag är att Ebba fyller 18 år GRATTIS GRATTIS :D:D 
 
/Emelie


Fredag - helg

Äntligen fredag! Som jag längtat..

Imorgon är det maskerad och jag har lyckats blivit så förskyld. Bra tajming! Idag är man somsagt ledig, och jag är ändå uppe klockan åtta. Gissa varför?! Alla ska träna, men jag ska nog till körskolan. Sen vid halv 11 blir det waynes för lite frukost! Måste bara lyckas skaffa fram lite pengar vilket kan bli riktigt tufft.

Ikväll är det efterlängtat idol-avsnitt! Vem tror du på? Johan är väl för söt.. men så ung! Kram Sara

Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Löshår

Jag trodde då aldirg att jag skulle köpa löshår, men den dagen har kommit och gått för det va igår. Jag köpte det för jag tänkte att det kundre vara roligt att ha till balen och annars med för den delen. Jag beställde det här! / Emelie :)

blogg möte

Skolan idag var inge märkvärdig. Två lektioner mellan halv 9 och 11, sen slut!
Efter skolan träffades vi för lite "blogg-möte" om project style. Kom fram till ganska mycket tack vare hjälp från kära vänner. Förändring förnöjer, eller? Det får ta sin tid.. allt tar sin tid.

Efter mötet gled jag till körskolan och pluggade teori i ungefär 1 timme bara. 67 av 70 rätt är nog det närmaste alla rätt jag någonsin kommit, creeds! Cyklade förbi stan och hämta ut en grej också. Ikväll blir det filmkväll hos johanna, lite godis lockar väll, för imorgon är man ju ledig! =D Kram Sara

:)

Så har man kört klart för dagen då. Det gick väl helt okej jag är fortfarande inte riktigt bra på det där med att starta i backe dock. Jag är inte bra på nått så fort en bil bakom kommer för nära, då får jag panik. Och då blir det mortorstopp eller så kör jag upp på trottoaren eller liknande små kakastrofer. Nu ska jag duscha sen blir det plugg :)

Btw detta inlägg är tillängnat hannizzz :) :)

/Emelie

Övningsköra

Ska träna på att starta i backe och parkera ikväll eller ja om 5 min. Jag kommer pajja bilen :( Aja wish me luck! ;) /Emelie

Forever living har fixat webshop

Nyss vaknat.. somnade åter igen efter skolan. Riktigt skönt, dock fortfarande utmattad och trött på att behöva skriva svenskan. Har iallafall hittat en engelska bok att läsa "The pearl" by John Steinbeck. Suger säkert.

Till min förvåning hade jag fått ett mejl. Det var från Annelie, där hon tipsade om att forever living äntligen fixat webshop! Wiho. Forever living är alltså det omtalade aloe vera företaget. Förvånad över hur bra produkterna egentligen är. Jag är totalt fast i aloe vera läppsylen. Bättre än vanlig läppsyl, snyggare än läppglans.. typ! Vilket som så tyckte jag att det lät riktigt smart så tummen upp för det! Sidan samt produkterna kan ni se här: http://myaloevera.se/460000604902/hem

Bara en dag kvar i skolan nu.. sen helg! Kram Sara

Onsdag

Igår va jag och Johanna på Core och det vart verkligen jobbigt jag höll på att tuppa av! Nu så här dagen efter känner jag mig väldigt sliten och väldigt opepp på idrottslektion och gym efter skolan. Men det måste göras. Nu ska jag äta frulle ha en bra dag!/ Emelie


och så tar vi tag i vardagen!

För någon dag sen lovade jag mig själv och andra att "detta är sista dagen jag jag skiter i skolan / lektion pga anledningar" så.. idag mår jag faktiskt lite bättre än igår, iallafall nu efter en varm kopp thé. Somsagt, jag går till skolan trots min sjukdom.. ha ha skoja ingen sjukdom, trots min förkylning osv.. smitta den som vill bli smittad. Har inte råd att vara borta från skolan något mer.

Resten av dagen blir det nog sängen, nässprayen och tv'n. Inte lång kvar nu på tal om ingenting.. Kram sara och godmorgon!

(för att inte låta allt för negativ så kan man ju se det såhär att halva veckan har gått och torsdag innebär cirkus 3 timmar skola samt fredag som är en ledig dag för oss)

Prinsen och jag

Nu går ju en av världens finaste filmer på tv3! Älskar amerikanska romantiska komedier.. om det nu klassas som det. Vilket som, "Paige går på läkarlinjen på ett college i Wisconsin. Hon förälskar sig i Eddy utan att veta att denne är prins Edvard av Danmark." Ho ho ho.. intressant va!

Man är väl för töntig. Prinsen och jag på tv3 kl. 21:00
Kram Sara


Halkan i Eskilstuna

yes, nu har jag gjort det! Det var väl på tiden kan man säga.. En hel dag med körskolan. Ungefär 4 varv runt kolbäck och femtusen omkörningar då alla fem elever skulle övningsköra på vägen dit. Väl framme i e-tuna var det halka som gällde. Nervös för ingenting! HERREGUD, det var ju hur kul som helst. Ensam i bilden, gasa som fan,  lyssna på p3 hur högt man ville osv osv.. det var skoj. Därimot lite svårt. Men, nu var det avklarat. 1 av 3 moment så att säga..



När jag vaknade imorse kände jag mig ovanligt pigg.. under dagens gång har snuvan kommit trappande, nu är jag i stort sätt sjuk. Jag har åkt på "viruset" som alla i klassen hade för cirkus en vecka sedan. Fan va det är dåligt. Har inte råd att missa mer skola..

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite television. Kram Sara

dear fellows..

klockan är redan sju! Gud så snabbt tiden går nuförtiden..

Skolan gick också ovanligt fort. Kanske berodde det på vårt dunder hål som spenderades med daimtråta på waynes? ush ush vad pengarna går åt till fika hela tiden, men det är ju gott?! Med andra ord så har denna dag vart en riktig glidar dag. Ja avslutade själva "dagen" med teoriplugg samt körlektion med sammyboy! Till min förvåning så gick det bra. En fördel kanske, imorgon har man ju halkörning i eskilstuna! Inte bara det som är nervöst.. man ska ju köra dit också tillsammans med tre andra elever. Inte nervös över min självkännedom och fordonet, mer över att jag ska behöva åka när dom också kör. He He.. skoja litegrann va! Det blir nog roligt..

Laddade nyss upp två streetstyle bilder. Hoppas det gör er dag lite mer intressant iallfall! Kram Sara

"Väskan fick jag gratis"



Var? Utanför Postgallerian, Västerås 3/10
Namn: Johanna Ericsson
Vad har du på dig? Skorna kommer från converse och kjolen är från indiska. Strumbyxorna är från H&M såklart och väskan fick jag faktiskt gratis från "baglady". Halsduken kommer från gina tricot och jackan är av märket Rodebjer.

"Linnet är från min polares band"



Var? Blue Moon Bar, Västerås 3/10
Namn: Niklas Arkmo
Vad har du på dig? Skorna är från märket reebok, och dom bytte jag till mig från min bror. Jeansen kommer från carlings och linnet är från min polares band. Tröjan är av märket wayland, också från Carlings och kepsen är från Vans.

Allt men ändå ingenting

Jag har gjort massa saker idag, verkligen men inte det viktigaste. Jag har inte ens börjat med samhällsarbetet, motivationen och intresset kan inte vara lägre. Jag har dock bestämt att jag ska göra det orkar inte skjuta upp det till senare. Har massa andra saker att hinna med i veckan! Nej nu ska jag göra det här och det ska inte ta längre tid än 1 timma visst innehållet kommer vara en aningen skevt men så får det bli. // Emelie

Men in trees

Jag har skrivit klart uppsatsen. Känner att jag orkar inte lägga ner tid på den nå mer, utan "ta det som det kommer". Inställningen måste vi jobba på

Väntar på mat, är så otroligt hungrig. Kollar också på men in trees, ungefär en liten del av att söndagar är helt okej. Dubbelavsnitt for sure!

happ hepp om man ändå levde i en liten by där alla kände alla. Det vore väl allt för mysigt? Jag tror nog att jag var bonde eller något liknande i mitt förra liv. Påtal om bonde så börjar maskeraden närma sig med stormsteg.

Okej, en liten eftermiddagsuppdatering från mig! Keep in touch, Kram Sara

Smiley faces

Söndag, det är jätte mörkt ute, det regnar och jag måste plugga heladagen. Saker jag inte blir på så bra humör av. Men den här låten blir jag alltid glad av! Men det beror nog på att jag har fina minnen till den :)



Emelie

"Klänningen har jag sytt om"



Var? Blue Moon Bar, Västerås 3/10
Namn: Anna Lundquist
Vad har du på dig? Mina skor kommer från skopunkten och jeansen är från new design. Klänningen kommer från början från cubus fast jag har sytt om den samt sytt upp. Sist och minst? Väskan som kommer från Wedins.

Sunday sunday sunday

Är det bara jag eller är söndagar skit?

To-Do list:
[  ] Träna kondition samt smidighet? (kommer aldrig ske)
[  ] Övningsköra jätte länge
[  ] Skriva klart och skicka in Samhälls uppsats
[  ] Städa rummet
[  ] Ta ett fotbad

Ännu en dryg vecka framför oss. Lite speciella saker som kommer att ske är att jag ska på halka och sen har vi halv planeringsdag på veckans drygaste dag, torsdag! det är yippie! På lördag väntas en efterlängtad maskerad, planerad in i minsta detalj. Kram Sara



Dags för en liten uppfriskning av håret kanske? En höstkur vore bäst

Klädsel

Inte bästa bilderna men sånt är livet, så här har jag iaf sett ut idag:


Klicka-,):)Klicka

Emelie

Gårdagen

..var och blev en riktigt lång dag!

Började kvällen/eftermiddagen med After Work på Blue Moon Bar. Det var ungefär jag samt mina vänner och ett gäng 40plusare på 1600 stycken. Ganska mycket folk ute med andra ord. Kvällen bjöds på drinkar och gott för 33kronor styck. After work på bmb är alltså något att rekomendera alla fattiga studenter!
Senare gled vi till konrad där det var mindre kul. Efter att ha "festat" sen 6 så kände jag mig ganska sliten så kvällen fick avrundas med lite mat runt 1 slaget. Mina fötter värkte och värker fortfarande. Kan även nämna att det var första gången jag gick till konrads nattklubb, kan också säga att det var sista. Hihi, skoja! Jag hade varken några förväntningar eller dissar. Mysig miljö.

Jag fotade lite igår, dock inte okända människor. Men fick ihop 3 bilder på kvällen, samt 2 under dagen. Västers streetstyle är på ingång.

Anledningen till denna tidiga uppstigning är att jag och sofie ska ner på stan. Ha en bra dag! Krams Sara



Gamla skolkompisar: Adam, Alex, Sophie, Sara, Anna




 


Anna och Sara

Nya skor :D

:D Bild almah.devote.se

Dom här skorna köpte jag idag :D Jag orkar/hinner inte ta kort på dom själv just nu men så här ser dom ut! :D Nu är jag fattig resten av månaden :( Men ett par skor rikare hehe :D /Emelie

Pluggggaaa

Okej nu ska jag börja plugga till historian 4real. Hoppas det går bra, jag tror jag känner mig för självsäker för mitt eget bäst just nu. Dags att plugga så jag inte gör bort mig imorgon!// Emelie

Idol

Sitter och kollar på Idol med nickepicke, det är för bra haha :D Johan den lilla blonda16 åringen är ju klockren!

:D Emelie
 

Torsdag

Känner mig lite elak mot Sara då jag inte är speciellt aktiv här. Men idag, precis som igår är det plugg som gäller. Gick förbi konsum efter skolan och laddade upp med godis. Imorgon har jag planerat en "ledig dag" iaf från plugg! Ska hinna med massa andra saker dock.

Hitta en bok att läsa på engelska
Skriva historia prov
Leta efter skor till balen
Färga håret
Hämta ut studiebidraget
Gå till banken och fixa lite
Köpa nya armbands saker
Göra armband

/Emelie

Äntligen!

Idag fanns mina skor på ica för att hämtas. Dom satt perfekt. Kanske en aning höga.. 9 cm. Inga vardagskor, vad vet jag! Enormt snygga iallafall. Var även och fikade en snabbis på stan tillsammans med Sophie och Anna, där jag förövrigt blev förhörd av lite plugg.

Nu sitter jag här i väntan på att övningsköra. Inte så värst kul om jag få säga det själv. Det blir inte en lugn stund ikväll. Efteråt ska det färgas hår samt plugga historia!  Pusskram sara!


Skor H&M, 298 kr



Sophie & Anna, Gränden


"jackan har hängt med i 5 år"



Var? Gallerian, Västerås 2/10
Namn: Sophie Åström
Vad har du på dig? Skorna hitta jag på dinsko på rean och strumpbyxorna är från H&M. Klänningen kommer från Veromoda och jackan är gamal, 5 år faktiskt! Sjalen är secondhand och Väskan är från Wedins.


jobbar och jobbar och jobbar..

igår var en "jobbar" dag. Tog tag i sysslor som att plugga, övningsköra, blogga?! städa rummet osv osv..
Senare frammåt kvällen då jag spenderade min tid här framför datan hitta jag tre nya artister/band som jag blev förälskade i!

- Parken aka. Pelle Lindroth - http://www.myspace.com/parken12056
- Mitt Piano aka. Alexandra Ramnewall http://www.myspace.com/mittpiano
- Crystal Castles http://www.myspace.com/crystalcastles

Riktig höstmusik a la Sara!
Puss, godmorgon


Crystle Castle - Crimewave, enyoj!



Sara

Tröttt

Jag är trött på att plugga även fast jag knappt börjat.


"Fattig är det nya svarta"

Om det är något folk berörs av så är det verkligen ekonomin, dvs pengar. Jag är för jämnan fattig. Luspank. Stenfattig. Urfattig you name it. Fattig är det nya svarta.

Livet är inte en dans på rosor skall jag säga er kära ekonomer! Trots mitt skarpa sinne för ekonomi och min otroliga smarta sparning så räcker ett studiebidrag på 1050 kronor inte till. Mitt syfte: HÖJ STUDIEBIDRAGET!
   Man får knappt ett par jeans nu för tiden. "På min tid.. lalala". Okej, på din tid kanske man fick ett par jeans för 200 kronor. Jag kommer knappast få det idag, eller imorgon. Varken i övermorgon eller om en månad. (Kanske på H&Ms rea dock om halva priset är satt. Men, hur ofta händer det?)

Så, jahapp! Åter en vecka av svält. He he he, nä inte riktigt så kanske. Till min lycka så rullade ju studiebidraget inklusive lite månadspengar in igår. Det har gått till lån (av bror min) ett par skor samt sparning till kommande maskerad och 20års fest. Det är inte lätt att vara "student"



Skolan idag var därimot lugn. Började vid halv 10 och slutade vid halv 2, så klockan är ganska tidigt! Dagen till ära ska jag tillbringa framför historia boken, men också framför ratten. Vänstersvängar ute på landsväg är vad som ska tränas ikväll! Wish me luck!


RSS 2.0