..och så tar vi nya tag!

Höstlovet är slut och det är inge kul.

Imorgon börjar skolan igen och jag antar att det börjar bli dags att räkna ner till yttligare ett lov. Sex veckor, eller vad är det? Jag vet inte, men jag vet att det är för lång och framförallt för mycket pluggande. För mycket pluggande leder ju till problem här på bloggen. Finns det tid? Bloggen är ju plugg också, för mig? Egentligen?

Morgondagen kommer att bli ganska lång, men också kul. Det är ju somsagt skola redan vid 8 på morgonen. Det treviga är ju att jag får träffa alla sp3e girlz! Det är ju något om efterlängtat. Därimot suger dagen i övrigt ganska mycket framtill klockan fyra ungefär. Då ska jag möta upp sophie och fika nere på stan. Tänkte ta med Shboken så får hon hjälpa mig att plugga lite också. Slå två flugor i en smäll.

Tid till att blogga? Nja, jag får ta mig tid helt enkelt. Ett inlägg innan läggdags imorgon kväll ska inte vara helt omöjligt. Jag gillar ju att skriva, det gör jag. Det märks. Så, so long fellows.


Kommentarer
Postat av: melisa

svar; jag vet! det är finast. Älskar lockigt hår

2008-11-02 @ 22:18:40
URL: http://baramelisa.blogg.se/
Postat av: Mia

jorå, bra helg men skräckfilmerna har satt spår i mig :P åh, tänk om man fick ha lov igen! man har ju inte riktigt det när man pluggar på högskola...

2008-11-03 @ 00:12:56
URL: http://lejonstrand.blogg.se/
Postat av: ema

tänkte väl:O hahaha

2008-11-03 @ 14:29:14
URL: http://mmmmmmmmm.blogg.se/
Postat av: Mia

Tips från vuxenvärlden? Hmm, det är väl att ta vara på tiden, ha så kul du kan med studenten å allt, du kommer att länga tillbaka efter ett år eller två! :P

2008-11-03 @ 16:06:46
URL: http://lejonstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0