ett problem - hjälp!

en bloggtorka
en fundering
ett stort problem
...ett "utredande blogginlägg behövs"

Det är något som berör oss. Något som gör att vi känner oss osäkra. Det är mycket som vimlar runt i mitt och emelis huvuden. Ett nytt bloggnamn, en ny design ett sätt att göra vår blogg intresant!

Vi har diskuterat, vi har gjort reserch och funderat. En bloggtorka har svept förbi. Vi måste göra en förändring. Hitta vårt smultronställe!

Hjälp hjälp hjälp. Har ni några förslag på bloggnamn? Alltså.. alla, ni, vi ja.. vi vet ju att vi har statistik på vår blogg. Vi har trogna besökare. Åtminstone någon av "alla" er lär ju har något förslag på något? Då "projectstyle" är ett bra namn, så känner vi ända att det fortfarande inte är ett projekt om stil. Det är ju ett projekt om två vanliga svensson svensson som vill utforska bloggvärldens alla gator och torg! Inspiration, ge oss inspiration!

Vi är väldigt ledsna över helgens otroliga dåliga uppdatering. Mycket skola, utöver det, ingenting. Det har inte vart mycket som dykit upp. Från och med nu vill vi hitta vår grej. Vår grej som är intressant. Vår grej som vi kan skriva om.

För denna helg som gått uppdaterar vi med en yttligare streetstyle bild från Stockholm 17/9. Enyoj!

..och åter igen. Ber om ursäkt för denna bloggtorka. Men det händer alla, right? Har ni något förslag på bloggnamn? Ingenting är konstigt, det är bara gudomligt sjukt bra!

Kramz projectstyle.

Kommentarer
Postat av: soPhan.blogg.se

aaw ingen somkommer pånåbättre, vafan dåå;( inte jagheller , LYCKA TILLIAF!!!

2008-09-30 @ 23:17:08
URL: http://sophan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0