Gör dina egna örhängen

För någon dag sedan då jag inte hade speciellt mycket att göra gjorde jag "mina egna örhängen". Det var inge komplicerat alls men det gäller att ha alla hästarna i hagen.

Det viktigaste när man gör sina egna örhängen är att våga ge allt.  He he, skämt och sido. Det inge svårt alls.

Det du behöver är:

- En limpistol
- Två likadana smycken, eller använd som jag, två knappar.
- Två örhängen med platta ytor.
- Acetonsprit (inte nödvändigt)

1. Börja med att sätt i kontakten till din limpistol. Självklart fungerar det med annat lim också, men för att ta det säkra före det osäkra så är limpistolt ett stabilt lim som stelnar så fort det utsätts för luft.  Tänk på att använda ett underlägg då kladd kan förekomma!

2. Ta fram dina två örhängen som ska ha en platt yta eftersom att det är här du ska limma fast dina smycken. Lägg dom med ytan uppåt.

3. Limma på örängets platta yta och tänk på att lägga dit ditt smycke så fort limmet är på. Det stelnar väldigt snabbt och har en tendens att bli tjockt. Så, snabba takter! Gör ett örhänge i taget så blir det inte lika stressigt.

4. När du limmat och trixat klart med dina nya örhängen kan många tycka att det är viktigt att rengöra dom med lite acetonsprit. Man har ju kladdat och donat ganska mycket, så bakterier kan ju förekomma. Somsagt, det säkra före det osäkra är alltid bäst!

5. Voila, nu har du lyckats med att fräschat upp kanske ett par gamla örhängen. Dethär är inge svårt alls. Varför inte förnya hårspännet på samma gång? Hitta lite utsmyckningar så har du fort som ögonblicket en ny accessoar.

Sara "sarizzle" Cederborg

        

Kommentarer
Postat av: Anonym

dålig update! kom igen:)

2008-09-29 @ 19:01:12
Postat av: soPhan.blogg.se

WOillaaaa!

2008-09-30 @ 21:22:27
URL: http://sophan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0